Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 4 Bachelor i Forbrugeradfærd 2023/2024

4 Bachelor Programmer i Forbrugeradfærd 2023/2024

Oversigt

Afslutning af en bachelor kollegium pensum vil generelt føre til tildeling af en bachelorgrad. Hvis du søger denne eksamensbevis, ved du, at det typisk indebærer krav såsom klasser, tests og i nogle tilfælde, en praktikplads.

Hvad er en bachelor i forbrugerspørgsmål? Denne grad lægger vægt praksis og karriere i forbindelse med tjenesten af ​​forbrugerne i sektorer såsom regeringen og erhvervslivet. Nogle af de kurser, der kan indgå i et sådant program omfatter introduktion til forbrugerret, markedsføring teknikker og virksomhedernes ansvar. I tandem, kan eleverne deltage i praktik muligheder, der videreudvikler de færdigheder fremhæves i programmets pensum.

Den Bachelor i Forbrugeranliggender gavner studerende ved udvikle kvalifikationer såsom evnen til at forbinde med forbrugerne, kendskab til relevante love og erfaring på området.Hver af disse gør studerende attraktive job kandidater og giver også uvurderlig viden til andre sammenhænge også.

Omkostningerne ved en bachelorgrad i forbrugerspørgsmål vil variere baseret på kriterier som hvilket land til at gå i skole i, og hvad undervisning satser, de opkræver. Hvis du ønsker en detaljeret skøn over gebyrer, kan du kontakte optagelse kontor for mere information.

Mange kandidater, der tjener en Bachelor i forbrugerspørgsmål finde arbejde i den offentlige sektor eller i kommercielle selskaber. Positioner i statslige eller offentlige miljøer, kan understrege udføre forskning med det formål at beskytte forbrugerne, mens stillinger i en virksomhed kan være mere tilbøjelige til at medføre forskning fokuseret på markedsføring. Nogle af de positioner, at graden kan kvalificere dig til omfatte public relations specialist, samfund opsøgende direktør, kundeservice manager og forbrugernes retssager specialist.

Du kan være i stand til at tage klasser online for at tjene en Bachelor i forbrugeranliggender. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Markedsføring
  • Markedsføring
  • Forbrugeradfærd
Studieområde
  • Markedsføring (4)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat