Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 19 Bachelor i Fornøjelsesstudier 2023

19 Bachelor Programmer i Fornøjelsesstudier 2023

overview

En bachelorgrad er en bacheloruddannelse. Det tildeles af gymnasier og universiteter til gennemførelse af et studium, der kan variere overalt mellem tre og syv år. Færdiggørelsen af ​​denne grad er nødvendig, før du får en kandidat- eller ph.d.-grad.

Hvad er en bachelor i fritid studier? Denne type program tilbyder en bred vifte af studier, der indeholder både teoretisk og praktisk viden. Ud over at opnå færdigheder, der er specielt relateret til fritid og turisme, som f.eks. Planlægning af ferier, design af attraktive rejsetjenester og produkter og tilrettelæggelse af fritidsbegivenheder, kan også generelle studier vedrørende marketing, reklame, økonomi, ledelse og psykologi indgå i graden. Eksempler på mulige koncentrationsområder omfatter gæstfrihed og catering, bæredygtig turismeforvaltning og spa- og wellness-manager.

Studerende, der gennemfører en bachelorgrad i fritidsstudier, bør have en velafrundet uddannelse. De færdigheder, der er opnået i psykologien, kan hjælpe med at arbejde med mennesker i alle aspekter af livet. Derudover har evnen til at organisere komplekse begivenheder og design af attraktive tjenester potentialet til at berige den studerendes egen livskvalitet.

Som nævnt ovenfor kan denne type uddannelsesprogram variere i længden. Et kortere program koster derfor mindre end et længere program.

Der er mange mulige jobmuligheder til rådighed for en studerende med en grad i fritidsstudier. For eksempel kan de undersøgelser, der gennemføres i løbet af programmet, kvalificere den studerende til at være en licenseret bartender eller en ungdomslejrleder. Andet arbejde kan findes som skiinstruktør eller tour manager. Selv fitness instruktør og reklamebureau er mulige jobmuligheder for en grad indehaver i fritid studier.

Universiteter og universiteter rundt omkring i verden tilbyder bacheloruddannelser. Mange institutioner tilbyder endda grader, der er helt online. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

read_more

filters

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Turisme og hotelvirksomhed
  • Turisme
  • Fornøjelsesstudier
fields_of_study
  • Turisme og hotelvirksomhed (19)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format