Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 7 Bachelor i Forretningsanalyse (business intelligence) 2023

7 Bachelor Programmer i Forretningsanalyse (business intelligence) 2023

overview

Studerende interesseret i datalogi, analytics og informationssystemer i virksomheder ofte vælger at forfølge en Bachelor i Business Intelligence. Dette bachelor-grad program giver deltagerne en forståelse af udformningen og forvaltningen af ​​informationsbehandlingssystemer i erhvervslivet indstillinger.

Hvad er en Bachelor i Business Intelligence? Den business intelligence grad kombinerer begreber fra datalogi, data management og finansiering. Studerende i uddannelsen udvikler stærkt system og netværksadministration, programmering og database færdigheder, mens de lærer, hvordan disse områder gælder for business indstillinger og finansielle transaktioner. Deltagerne kan fokusere på det tekniske spor, vælge dybdegående teknik, softwareudvikling og database management kurser. Alternativt kan studerende interesseret i flere af den forretningsmæssige side af programmet koncentrere sig om business analyse, højt niveau design og finans begreber.Alle kandidater forlader programmet med et fundament af business klasser og teknisk projektarbejde egnet til studier eller karriere inden analyse.

Studerende, der ønsker et godt afrundet uddannelse i teknologi og forretning drage fordel af en business intelligence grad. Klasserne tilbyder en blanding af færdigheder, der er et presserende behov for i dagens virksomhedernes atmosfære. Program kandidater er vidende ikke kun om datalogi og informationssystemer, men også med finansielle industri begreber, og hvordan analytics kan være nyttige i business-indstillinger.

Den tid, det tager at færdiggøre bachelor grad varierer baseret på individuelle behov programudviklingen og undervisning varierer på tværs af institutioner. Interesserede studerende skal forhøre sig om den enkelte institutions tid og finansielle krav.

Business intelligence grad indehavere er i høj efterspørgsel i de fleste brancher.Deres færdigheder kan bruges i netværksadministration og informationssystemer design, database management, og systemanalyse. Organisationer har også brug for program kandidater ekspertise i den forretningsmæssige side af teknologi, hvilket skaber et behov for forretningsanalytikere, teknisk dokumentation fagfolk, konsulenter, projektledere og tech kundeemner. Studerende, der fokuserer på analytics vil finde en lang række stillinger i de nye inden for Big data analytikere.

Kommende studerende kan finde en institution med business intelligence kurser og fokus, der passer til deres interesser ved at søge i vores omfattende database af skoler. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

read_more

filters

 • Bachelor
 • Naturvidenskabelig bachelor
 • BA
 • BBA
 • Handelsstudier
 • Forretningsanalyse (business intelligence)
fields_of_study
 • Handelsstudier (7)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format