Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 52 Bachelor i Forsikring 2023

52 Bachelor Programmer i Forsikring 2023

overview

Optjening en Bachelor i forsikring er en glimrende mulighed for personer, der ønsker at forberede sig til en dynamisk karriere i forsikringsbranchen. Det er en attraktiv vej til at lære om de forskellige typer af forsikringer, de forskellige arbejdspladser i industrien og forberede nationale licensure eksamen. Studerende opnår en grad i forsikring kan blive professionelle i risikostyringen og forsikringsbranchen, offentlige institutioner og non-profit organisationer.

Hvad er en Bachelor i forsikring? Denne grad udstyrer de studerende den nødvendige viden for succes, såsom at forstå, hvordan risici styres og finansieres i erhvervslivet. Studier fokuserer på liv og sygeforsikring, personlig forsikring, erhvervsforsikring, forsikringsret og risikostyring. Program deltagerne vil også lære om at hjælpe enkeltpersoner og virksomheder håndtere risici mod større tab og forudsigelige problemer.

Der er rigelige grunde til enkeltpersoner vælger at forfølge en Bachelor i forsikring grad. For eksempel program lærer en række forskellige færdigheder, såsom analytisk tænkning, kvantitativ analyse, teambuilding og innovativ problemløsning. Studerende kan forudse udforske de principper og strategier for at forvalte alle aspekter af forsikringsbranchen.

Program omkostninger variere afhængigt af institutionen, og graden normalt tager mellem tre til fire år at gennemføre. Enkeltpersoner skal grundigt forskning skolerne for at sikre, at programmet passer til deres mål.

Kandidater i dette program er i efterspørgslen efter stadig mere konkurrencedygtige karriere i forsikringsbranchen, og kan blive aktuarer, agenter eller mæglere, corporate risikostyringsprocessen, ejendom planlæggere, repræsentanter felt og forsikring svig efterforskere. Andre muligheder omfatter stillinger som fordringer justeringsanordninger, tab midler og udenlandsk valuta forhandlere, assurandører og risikostyringsprocessen.Studerende udvikler stor indsigt i, hvad det kræver at blive en forsikring professionel ved at fokusere på dedikerede principper om etik og socialt ansvar.

Mange internationale muligheder for programmet findes fra en bred vifte af universiteter. Online klasser er en ideel mulighed for personer, der bor i fjerntliggende områder rundt omkring i verden. Web-baserede alternativer appellerer til studerende, der har brug for en fleksibel tidsplan. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

read_more

filters

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Økonomi
  • Forsikring
fields_of_study
  • Økonomi (52)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format