Keystone logo

44 Bachelor Programmer i Forsikringsvidenskab 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • Naturvidenskabelig bachelor
 • BA
 • BBA
 • Økonomi
 • Statistik
 • Forsikringsvidenskab
Studieområde
 • Økonomi (44)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

  Bachelor Programmer i Forsikringsvidenskab

  En bachelorgrad gives til studerende, der med succes gennemfører tre til syv års studier på et kollegium eller universitet. Denne grad fokuserer på et bestemt emneområde, ofte kendt som en major.

  Hvad er en kandidat i Actuarial Sciences? Denne type uddannelsesprogram udstyre eleverne med værktøjerne til at hjælpe dem med at udmærke sig i forskellige aktuarmæssige felter, såsom forsikring, finansiering, investering og risikostyring. Generelt går kurserne ind i økonomisk teori, statistik og anvendt matematik. Der kan lægges vægt på forsikringsprogrammer. Mange programplaner hjælper deltagerne med at forberede sig til aktuarmæssige eksamener. Dette er forudsætninger for personer, der ønsker at få certificeringsoplysninger.

  Kandidater med en Bachelor i Actuarial Sciences udvikler ofte solide computer og analytiske færdigheder, som kan hjælpe dem med at lykkes på markedet for finansielle tjenesteydelser. Derudover kan de kommunikationsevner, de lærer, være nyttige til forbedring af personlige relationer.

  Hvad angår universiteter, kan faktorer som geografisk placering og deltagelseslængde påvirke indskrivningsomkostningerne. Når man overvejer en skole, er det bedst at foretage forskning, før man træffer en endelig beslutning.

  Der er en sund efterspørgsel efter kandidater med en Bachelor i Aktuarial Sciences. Der er generelt mange muligheder for karriereudvikling og højere lønninger. Den største arbejdsgiver er forsikringsbranchen. Der er dog yderligere beskæftigelse til rådighed inden for sektorer som sundhedspleje, fremstilling og transport. Aktuarmedarbejdere arbejder for private virksomheder, universiteter og regeringer. Et par fælles jobtitler er analytiker, senior aktuaranalytiker, konsulent, leder, vicepræsident, direktør, risikovillig og hovedaktuar. Konkurrencen om disse positioner vokser. Personer, der erhverver yderligere aktuarmæssige legitimationsoplysninger, har ofte en fordel på arbejdsmarkedet.

  En Bachelor i Actuarial Sciences kan føre til en givende karriere. Der er skoler over hele verden, der tilbyder online-uddannelser på dette område. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.