Keystone logo

14 Bachelor Programmer i Fred- og konfliktstudier 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • Naturvidenskabelig bachelor
 • BA
 • BBA
 • Samfundsvidenskab
 • Statskundskab
 • Fred- og konfliktstudier
Studieområde
 • Samfundsvidenskab (14)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

  Bachelor Programmer i Fred- og konfliktstudier

  Bacheloruddannelser åbne døre. De forbereder de studerende til yderligere akademiske studier og bevægelse ind underholdende karrierer for. Disse programmer typisk tage omkring fire år at gennemføre. Eleverne er udsat for de grundlæggende i deres valgte studieforløb og kan vælge at få beskæftigelse inden for deres felt og samtidig fortsætte med avancerede grader.

  &nbsp

  Hvad er en bachelor i fred og Konflikt Studier? Dette tværfaglige program fokuserer på konfliktløsning på interpersonelle og globalt plan. Studerende vil studere dynamikken mellem individer og grupper i hjemmet indstillinger og arbejdspladsen, og på et meget bredere omfang. Kursus emner kan omfatte konflikt teori, sociale bevægelser, menneskerettigheder, konflikthåndtering og -løsning, og forandringsprocesser. Studerende granske destruktive krige, deres årsager og deres løsning. Lignende undersøgelse af fredsprocesser finde sted.

  &nbsp

  Studerende i programmet gavn af mangefacetterede perspektiver på komplekse interaktioner. De tager tætte ser på de elementer af fred, konflikt og social orden. Med udsættelse for spørgsmål om økonomi, politik, historie og økologi, den studerende kandidater med en dyb forståelse og værdsættelse af de forandringsprocesser, og hvordan individer og hele samfund kan blive påvirket.

  &nbsp

  Omkostningerne ved at deltage i dette program kan variere meget mellem skoler. Det gælder især fra land til land. De, der er interesseret i at blive studerende skal kontakte de enkelte skoler for præcis undervisning og gebyr oplysninger.

  &nbsp

  Med en bachelorgrad, er kandidater forberedt til en karriere som kommunikations koordinatorer eller assistenter, samfundsudvikling arrangører, journalister, medieeksperter, public relations officerer, taleskrivere, offentlige fortalere og program koordinatorer.Kandidater kan finde job, der arbejder for de lokale og regionale myndigheder, medier, i kontorerne hos politikere og offentlige opsøgende organisationer. Nogle bachelorstuderende vælger at fortsætte med deres akademiske rejse for at tjene avancerede grader.

  &nbsp

  De, der er interesseret i at gennemføre dette program skal tage et kig på mange skole muligheder i programmet notering. Udfyld den ledende formular til at modtage oplysninger fra bestemte skoler. Er du interesseret? Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.