Keystone logo

76 Bachelor Programmer i Design Mediedesign Spilledesign 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Design
  • Mediedesign
  • Spilledesign
Studieområde
  • Design (76)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Bachelor Programmer i Design Mediedesign Spilledesign

Mange studerende, der beslutter at forfølge en Bachelor i Game Design påbegynde kurser koncentrerer sig om teknikker til at tage et spil fra koncept til dørs. Holding en grad i dette område giver en konkurrencefordel i dette ekstremt krævende område.

Hvad er en Bachelor i Game Design? Det er et program, der udstyrer de studerende med Viden, såsom produktionsteknikker. Deltagerne vil også lære om de grundlæggende byggesten i spildesign og de værktøjer, der anvendes til at omsætte ideerne til skærmen. Disse metoder kan omfatte globale temaer, der berører alle segmenter af samfundet at fremme innovation og forandring i historien udvikling, gameplay og produktion behov for elektronikindustrien. Studerende vælge Valg fra en imponerende række af processer, der er rettet æstetik og fordybelse, designværktøjer, prototyping, sociale konsekvenser, usability, test, og spiller balancering.

Der er mange grunde til, at en elev kan vælge at forfølge en Bachelor i Game Design. Kurser underviser en række begreber, herunder kulturelle og samfundsmæssige konsekvenser af elektronisk spil, ved at evaluere sociologiske, psykologiske og antropologiske effekter af spildesign. Eleverne kan vælge at tage softwareudvikling, computer platformsteknologier, objektorienteret analyse og design, og netværk og telekommunikation forvaltning klasser.

Omkostninger varierer afhængigt af skolen. Programmet varer mellem tre og fire år. Det er vigtigt, at du undersøger grundigt program efter eget valg for at sikre, at det passer med dine mål.

Kandidater er i høj efterspørgsel for en række stadig mere konkurrencedygtige positioner, såsom specialiserede programmører, bly og indhold designere, spilmekanik designere, kunstig intelligens programmører, netværk programmører og grafik programmører.Studerende vil udvikle en stærk kreativ, teknisk og analytisk fundament ved at interagere med jævnaldrende, undervisere og branchefolk gennem intensiv læring erfaringer.

Indstillinger er tilgængelige på en lang række internationale universiteter. Online-programmer er et ideelt valg for de personer, der bor i fjerntliggende områder over hele verden med begrænset adgang til en facilitet. Web-baserede muligheder appellerer til dem, der har brug for en fleksibel tidsplan. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.