Keystone logo

90 Bachelor Programmer i Geografi 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • Naturvidenskabelig bachelor
 • BA
 • BBA
 • Naturvidenskaber
 • Geografi
 • Geografi
Studieområde
 • Naturvidenskaber (90)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

  Bachelor Programmer i Geografi

  En bachelorgrad er et tre- eller fireårigt program, der følger efter afslutningen af ​​gymnasiet. Det giver en studerende mulighed for at forfølge uddannelse i et særligt interesseområde og opnå omsættelige færdigheder. Derfor øger det mulighederne for godt betalende job. Det kan også være en skridt til en kandidatgrad.

  Hvad er en bachelor i geografiske videnskaber? Geografi er jordens undersøgelse, herunder de mennesker, der lever på det, miljøet og de naturlige træk sådanne landformer og klima. En studerende i geografiske videnskaber kan tage kurser i kartografi, statistik, verdensregioner og jordmiljøer. Klasser kan have yderligere videnskab labs, der giver praktisk erfaring. De fleste institutioner kræver et ledende capstone-projekt, der afspejler forskning, som den studerende har udført.

  Studerende, der tjener en bachelor i geografiske videnskaber, opnår ofte færdigheder inden for kortlæsning, databehandling og organisation. Alle disse færdigheder er gavnlige for effektiv forvaltning af hverdagen.

  Hver institution, der tilbyder en bachelor i Geografisk Videnskab, vil have sine egne undervisning og gebyrer. Omkostningerne vil variere afhængigt af skolens placering, antal krævede kreditter, deltids- eller fuldtidsindskrivning og andre faktorer. Studerende skal omhyggeligt vurdere udgifterne før registrering.

  Succesfulde kandidater fra en Bachelor i Geografiske Videnskabsprogram kan finde arbejde i den offentlige eller private sektor. Mulige karriere omfatter kartograf, geograf, vækstplanlægger, dyrelivschef, park ranger eller lærer. Geografer kan blive udviklingsagenter for kommuner. Der er også universitets- og universitetsstillinger som professor eller forsker. Mange militære institutioner ansætter geografer, enten som soldater eller civile.

  Der er muligheder både lokalt og i udlandet for at tjene en Bachelor i Geografiske Videnskaber. Online-programmer er gode til studerende, der har brug for en mere fleksibel tidsplan. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.