Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 57 Bachelor i Geografi 2023

57 Bachelor Programmer i Geografi 2023

overview

En bachelorgrad er et tre- eller fireårigt program, der følger efter afslutningen af ​​gymnasiet. Det giver en studerende mulighed for at forfølge uddannelse i et særligt interesseområde og opnå omsættelige færdigheder. Derfor øger det mulighederne for godt betalende job. Det kan også være en skridt til en kandidatgrad.

Hvad er en bachelor i geografiske videnskaber? Geografi er jordens undersøgelse, herunder de mennesker, der lever på det, miljøet og de naturlige træk sådanne landformer og klima. En studerende i geografiske videnskaber kan tage kurser i kartografi, statistik, verdensregioner og jordmiljøer. Klasser kan have yderligere videnskab labs, der giver praktisk erfaring. De fleste institutioner kræver et ledende capstone-projekt, der afspejler forskning, som den studerende har udført.

Studerende, der tjener en bachelor i geografiske videnskaber, opnår ofte færdigheder inden for kortlæsning, databehandling og organisation. Alle disse færdigheder er gavnlige for effektiv forvaltning af hverdagen.

Hver institution, der tilbyder en bachelor i Geografisk Videnskab, vil have sine egne undervisning og gebyrer. Omkostningerne vil variere afhængigt af skolens placering, antal krævede kreditter, deltids- eller fuldtidsindskrivning og andre faktorer. Studerende skal omhyggeligt vurdere udgifterne før registrering.

Succesfulde kandidater fra en Bachelor i Geografiske Videnskabsprogram kan finde arbejde i den offentlige eller private sektor. Mulige karriere omfatter kartograf, geograf, vækstplanlægger, dyrelivschef, park ranger eller lærer. Geografer kan blive udviklingsagenter for kommuner. Der er også universitets- og universitetsstillinger som professor eller forsker. Mange militære institutioner ansætter geografer, enten som soldater eller civile.

Der er muligheder både lokalt og i udlandet for at tjene en Bachelor i Geografiske Videnskaber. Online-programmer er gode til studerende, der har brug for en mere fleksibel tidsplan. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

read_more

filters

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Naturvidenskaber
  • Geografi
  • Geografi
fields_of_study
  • Naturvidenskaber (57)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format