Keystone logo

14 Bachelor Programmer i Geovidenskab 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Naturvidenskaber
  • Geovidenskab
  • Geovidenskab
Studieområde
  • Naturvidenskaber (14)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Bachelor Programmer i Geovidenskab

Mange enkeltpersoner vælger at udforske en Bachelor i Geoscience. Denne grad omfatter grundig uddannelse i geologi fra strukturen og historie af jorden, gennem mineraler og bjergarter, naturkatastrofer og miljøet.

Hvad er en bachelor i Geoscience? Denne grad fokus er for studerende, der planlægger at forfølge en karriere i ressource geologi og miljøspørgsmål. Primære mål omfatter at lære af grundlaget for geologi, teknik, geofysik, hydrologi og miljøvidenskab. Dette program lægger vægt teoretiske geologi-baserede analytiske problemløsning metoder, teknikker og færdigheder. Det forbereder enkeltpersoner til at blive autoriserede professionelle geologer, private konsulenter i ressourceindustrierne, eller fremme deres studier i jorden eller miljøvidenskab. Dette dybdegående program giver eleverne mulighed for at forbedre deres erfaringer Geoscience område ved at arbejde globalt med fagfolk, instruktører og kammerater.

Disse programmer og undersøgelser er til gavn for dem, der ønsker at gøre karriere og lære på et højere uddannelsesniveau. Kurserne kan variere, men center primært på strukturel geologi, hydrogeologi, petrologi og geokemi. Kursusaktiviteter omfatter fysik, geografiske informationssystemer, økologi, evolutionær biologi, kemi og matematik.

Institutioner rundt om i verden, og over hele landet har forskellige omkostninger for deres kurser. Enhver interesseret i at tjene deres grad bør kontakte bestemte gymnasier om kursusafgifter, registrering omkostninger og sikre, at programmet opfylder deres mål.

Geoscience kandidater er i høj efterspørgsel og har gode karrieremuligheder. Et af disse områder er i mineralefterforskning og minedrift. En kandidat kan også arbejde på energiressourcer i kul- og olieindustrien. Desuden kan de arbejde som miljøkonsulenter i videnskabelige organisationer, offentlige institutioner, akademiske institutioner og museer.Mange geofysikere søge og udforske de naturlige ressourcer, såsom råolie, grundvand, metaller og mineraler. Andre arbejder tæt sammen med miljøforskere at bevare og rydde op i miljøet.

Interesserede personer bør tage de væsentlige skridt i retning af at nå deres grad i fysisk aktivitet. Vores omfattende database er et ideelt udgangspunkt for de studerende at begynde at udforske deres valg, både geografisk og uddannelsesmæssigt. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.