Keystone logo

8 Bachelor Programmer i Global markedsføring 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • Naturvidenskabelig bachelor
 • BA
 • BBA
 • Markedsføring
 • Markedsføring
 • Global markedsføring
Studieområde
 • Markedsføring (8)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

  Bachelor Programmer i Global markedsføring

  En bachelorgrad er den anden og højeste niveau bachelor-grad, og det kræver omtrent dobbelt så mange point til at fuldføre som den associerede virksomheds grad. Dette krav er grunden til, at de fleste bacheloruddannelser studier tager fire til fem år at gennemføre.

  Hvad er en Bachelor i Global Marketing? Det er en specialiseret større program, der bygger på grundlæggende marketing principper lært i den almindelige forretning pensum på måder, der yder specifik indsigt i konkurrence på de globale markedspladser. Som sådan globale marketing-programmer har tendens til at indarbejde mange kurser findes i generelle forretningsmæssige programmer sammen flere kurser med særligt fokus på globale strategier for markedsføring og praksis at give yderligere indsigt.

  Fordelene ved at opnå en bachelorgrad i global markedsføring er enkle.Hvis en studerende er specielt interesseret i en karriere med virksomheder, der opererer i flere lande på en organisation-plan, det giver den integrerede viden den studerende har brug for.

  Undervisningen priserne varierer meget og afhænger af både lokalitet og om universitetet er offentligt eller privat finansierede. Generelt undervisning for globale marketing-programmer er det samme som et universitet grundlæggende sats, så konsultere dine potentielle skoler for mere information.

  Studerende, der modtager en global markedsføring grad typisk går på at arbejde inden for marketing eller et beslægtet område som reklamer. Graden er specielt designet til at gøre kandidaterne mere konkurrencedygtige i roller, der lægger vægt markedsføring på internationalt plan. Som grad indehavere på bachelor-niveau, er de studerende typisk forberedt til entry-level og basale hold lederstillinger, såsom data analytiker.Mange kandidater også gå på arbejde i konsulentfirmaer, hvor deres ekspertise er sat til at bruge til en række forskellige kundevirksomheder.

  De fleste skoler, der tilbyder specialiserede globale markedsføring grader også gøre deres kursustilbud til rådighed via online læringsmoduler. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.