Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 34 Bachelor i Global virksomhed 2023

34 Bachelor Programmer i Global virksomhed 2023

overview

En bachelorgrad gives efter en studerende har gennemført omkring 120 point semester inden for deres valgte område. Det er en bachelor akademisk program, der normalt tager omkring fire år at gennemføre. Eleverne deltager i en række generelle uddannelse klasser og tilbringe resten af ​​deres tid på emner specifikke for deres fremtidige karriere.

&nbsp

Hvad er en Bachelor i Global Business? Studerende i dette program kan forvente at studere forretningspraksis på tværs af kulturelle, politiske og fysiske grænser. De udsættes for international business strategier, problemer og løsninger, og markeder. Nogle af de emner der behandles i klasser vedrører tværkulturel kommunikation og brug af kooperativ forhandling. Kan også forventes Fokus på internationale menneskelige ressourcer.

&nbsp

Deltagerne i dette program kan drage fordel af udsættelse for viden og praktiske færdigheder i deres instruktører.De har ofte adgang til skoler og jobmuligheder i en række forskellige lande og kan opbygge en ressource netværk, der er værdifuldt for dem ved eksamen. Nogle studerende vil drage fordel af praktikophold og lignende muligheder placeringsmuligheder.

&nbsp

Omkostningerne ved at deltage i en global virksomhed kan variere ganske lidt fra skole til skole og fra land til land. De, der håber at tilmelde dig i programmet skal kontakte deres valgte skoler direkte for at få præcise oplysninger.

&nbsp

En global virksomhed grad sætter kandidater i position til en karriere i en række forskellige management jobs, muligheder for at arbejde med internationale agenturer, og beskæftigelse med statslige institutioner. Kandidater kan opleve, at de har den bedste succes acceptere en indenlandsk position med en global virksomhed, og derefter flytte til internationale stillinger i organisationen.

&nbsp

De, der håber at deltage i en global virksomhed program bør gennemgå deres muligheder med hjælp af programmet notering. En kort bly formular kan hjælpe den potentielle studerende i at få oplysninger om skolerne. Er du klar til at komme i gang? Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

read_more

filters

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Handelsstudier
  • Internationale Business
  • Global virksomhed
fields_of_study
  • Handelsstudier (34)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format