Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 19 Bachelor i Hestestudier 2023

19 Bachelor Programmer i Hestestudier 2023

overview

Bachelor grader er en almindelig type bachelor-grad, og bruges af studerende til at hjælpe dem med at opnå en succesfuld karriere. Disse grader er typisk afsluttet inden for fire år.

Hvad er en bachelor i Equine Studies? Der er to populære numre, at de studerende kan vælge at forfølge i heste studier. En science-fokus spor vil forberede de studerende til at fortsætte i veterinærmedicin. Et program, der fokuserer på ledelse og uddannelse vil forberede de studerende til en virksomhed karriere med heste. På bachelorniveau, vil de studerende modtage bred uddannelse i basale færdigheder som komposition og matematik. De vil også undersøge mere dedikerede kurser, som regnskab, grundlæggende og novice equitation, hest uddannelse, hest produktion, heste lov, afgrøde ledelse og en bred vifte af ridning og hoppe færdigheder.

Mens en masse kan læres om heste gennem tilbringe tid arbejder med dem, vil en bachelor i Equine Studies hjælpe studerende opnå en bredere og mere videnskabelig forståelse af dyrene, hvilket fører til flere beskæftigelsesmuligheder. Graden kan også hjælpe med at forberede de studerende til professionelle rigor er forbundet med virksomhed som administrerende dyr.

Omkostningerne ved en Bachelor i Equine Studies vil variere meget afhængigt af, hvor lang tid det tager at fuldføre kursusaktiviteter, hvad universitetet er deltog, og hvilket land, at universitetet er beliggende i. Kontakt skoler med programmer, der interesserer dig for mere information om omkostninger .

Afhængig af valgte studium, kan en bachelor i Equine Studies forberede de studerende til en række karrierer. Med en videnskabelig baggrund, kan eleverne arbejde i veterinære kontorer eller i lader og stalde som assistenter.Med en erhvervsmæssig baggrund, vil de studerende være i stand til at blive en træner, ridning instruktør eller laden manager. Der er også ledige stillinger i hestesport forsikringsselskaber, fritid og rådgivning.

En bachelor i Equine Studies kan hjælpe dig forfølge din drøm karriere eller bruges som et springbræt til videre læring. For at finde ud af mere om denne form for undervisning, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

read_more

filters

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Biovidenskab
  • Husdyrvidenskab
  • Hestestudier
fields_of_study
  • Biovidenskab (19)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format