Keystone logo

84 Bachelor Programmer i Biovidenskab Husdyrvidenskab 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Biovidenskab
  • Husdyrvidenskab
Studieområde
  • Biovidenskab (84)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Bachelor Programmer i Biovidenskab Husdyrvidenskab

De fleste bacheloruddannelser tager mindst tre år at afslutte og kan tage op til otte år med deltids deltagelse. Nogle bachelorprogrammer giver eleverne mulighed for at tjene andre grader samtidigt, selv om disse programmer har en tendens til at have begrænset adgang og kan være yderst konkurrencedygtige.

Hvad er en bachelor i dyre videnskab? Afhængigt af programmet kan denne gradstype tillade forskere at fokusere deres indsats på deres dyr, der er valgfri eller kan være stærkt regimenteret. De fleste studerende i denne disciplin tager flere niveauer af biologi, kemi og genetik, selvom mange programmer også omfatter miljø og fysik i deres læseplan. Eleverne bliver typisk bekendt med landbrugs- og husdyrforvaltning gennem hands-on kurser, der ofte medfører at arbejde med levende dyr. Ud over landbrugsmæssige forretningsmetoder er eleverne sædvanligvis uddannet inden for dyreernæring og landbrugsforskning.

Bachelor of Animal Science programmer producerer ofte studerende, der er metodiske tænkere såvel som i stand til etisk at forvalte landbrugsvirksomhed og opretholde husdyrsundhed. Disse færdigheder forbereder eleverne på vejen for mere avanceret uddannelse og kan give adgang til flere tilfredsstillende karriere.

Factoring i omkostningerne til kollegiet skal gøres, mens man udnytter forventede leveomkostninger, da begge kan påvirke elevens succes og komfort. Kontakt potentielle skoler til undervisningsinformation og for at lære mere om eventuelle økonomiske hjælpeprogrammer, der kan være tilgængelige.

Fra landbrugsjord til virksomhedslaboratorier er de studerende med en bachelor i dyrevidenskab ofte kvalificeret til at arbejde i en bred vifte af miljøer. Uanset om der udføres forskning som landbrugsforsker, arbejder inden for veterinærmedicin eller går ind for miljøbeskyttelse, kan de bruge de tekniske færdigheder, der er opnået ved deres uddannelse, til stor effekt. Husdyrforvaltere, dyreforskere, produktionsledere, dyreforsøgsfagere og raceranalytikere er nogle af de mange jobtitler, der er tilgængelige for kandidater af denne programtype.

Ligesom de fleste videnskabsbaserede grader er en bachelor i dyre videnskab sjældent tilgængelig for fjernundervisning, selv om nogle programmer kan give eleverne mulighed for at gennemføre deres forelæsningsbaserede kurser online. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.