Keystone logo

39 Bachelor Programmer i Sport og motionsstudier Idrætsstudier 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Sport og motionsstudier
  • Idrætsstudier
Studieområde
  • Sport og motionsstudier (39)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Bachelor Programmer i Sport og motionsstudier Idrætsstudier

En bacheloruddannelse omfatter kurser i generelle uddannelser samt et område med specialisering. Denne grad tilbydes på mange universiteter - både online og på campus - i en bred vifte af discipliner. Bacheloruddannelser kan typisk opnås inden for fire eller fem års studier.

Hvad er en bachelor i sportsstudier? En bachelor i sportstudier giver eleverne mulighed for at udforske forskellige aspekter af professionel sport, herunder fysiske konsekvenser, forretningsansvar og ledelsesevner. Programmer kan omfatte emner som disse i klasser som Introduktion til Kinesiologi, Lifetime Fitness, Health and Sports Science, Physical Education in Schools og Public Health Administration. Mange af disse klasser vil sandsynligvis indebære fysisk aktivitet som led i kurset.

Der er en række færdigheder, som eleverne kan udvikle ved at forfølge en bachelor i sportsstudier. Udover at honey fysisk egnethed kan du lære aspekter af business management, team lederskab og arrangement organisering.

Det bedste sted at få information om prisen på en bachelor i sportsstudier er direkte fra adgangskontoret for den skole, du gerne vil deltage i. Omkostninger ved deltagelse afhænger af mange forskellige faktorer.

Der er en række karrieremuligheder, der afventer Bachelor i Sportsstudier kandidater. Du kan forfølge arbejde, der forvalter et sportshold, træningsudøvere, organiserer sportsbegivenheder eller underviser i fysisk uddannelse i skolerne. Stillinger som disse er tilgængelige i en række sektorer, så du vil sandsynligvis have en bred vifte af muligheder, som din grad kan kvalificere dig til. Hvis du ønsker at fortsætte videreuddannelse, kan du også bruge viden fra din grad til at blive fysioterapeut.

Det første skridt i retning af at tjene din Bachelor i Sports Studies er at finde skolen med det program, der bedst opfylder dine behov. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.