Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 64 Bachelor i Idrætsvidenskab 2023

64 Bachelor Programmer i Idrætsvidenskab 2023

overview

De, der ser på højere uddannelse, bør vide om fordelene ved at tjene en bachelorgrad. Programmer er tilgængelige i kunst og videnskab, og når eleverne har afsluttet en bachelorgrad, kvalificerer de sig ofte til at starte givende og vellykkede karriere i mange forskellige erhverv.

Hvad er en bachelor i sportsvidenskab? Studerende, der forfølger en karriere inden for coaching, fitness, fysisk uddannelse, sportsforvaltning, atletisk træning eller videnskabelig evaluering af sport kan være interesseret i denne grad. Coursework er designet til at hjælpe eleverne med at få en forståelse af anatomi og fysiologi, fitness programmer, biomekanik og coaching praksis og teori. Nogle programmer kan give eleverne mulighed for at vælge vægt, såsom motion science, sportsnæring eller præstationsanalyse, der passer til deres karrieremål.

De, der tjener sportsvidenskabelige grader, er forberedt med færdigheder og viden, der vil gavne deres personlige liv såvel som deres karriere. Eksempler er evnen til at oprette fitnessplaner i henhold til kundens individuelle behov, sportsanalyse, faglig etik og social ansvarlighed.

Det er vigtigt for eleverne at forstå omkostningerne og kravene i de forskellige sportsvidenskabelige programmer over hele kloden. For nøjagtige og detaljerede oplysninger skal de nå ud til skolerne individuelt.

De faglige muligheder for en person, der har opnået en bachelorgrad i sportsvidenskab, kan variere. Kandidater kan forvente at kvalificere sig til stillinger som sports træner, assistent eller hovedtræner, personlig træner, wellness direktør, sundhedsfremmende specialist, konditor træner, motion videnskabsmand, sport supplement forsker, erhvervsmæssig fysiolog, sports ernæringsekspert og hjerte rehab specialist. At tjene denne grad kan være en fantastisk måde at starte en vellykket, velbetalt karriere.

Der er mange Bachelor i Sports Science uddannelser til rådighed lokalt og internationalt. For at finde den rigtige for dig, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

read_more

filters

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Idræt
  • Idrætsvidenskab
fields_of_study
  • Idræt (64)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format