Keystone logo

149 Bachelor Programmer i Idrætsvirksomhed 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Sport og motionsstudier
  • Idrætsvirksomhed
Studieområde
  • Sport og motionsstudier (149)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Bachelor Programmer i Idrætsvirksomhed

De færdigheder, der er nødvendige for en karriere er normalt i fokus i en bachelor-niveau program. Af denne grund, er det som regel den første grad nye universitetsstuderende forsøger at tjene. Efter eksamen, dine muligheder er for at begynde din karriere med det samme eller indtast en kandidatuddannelse til at kickstarte din karriere.

Hvad er en Bachelor i Sport Business? Studerende, der vælger at forfølge denne grad vil lære om den forretningsmæssige side af den utroligt store og succesfulde sports industri. Programmer af denne type er i en mindre underkategori i erhvervslivet undersøgelser. Kurser dækker emner som teamledelse, risikovurdering, markedsføring og organisering af events. Kandidater har brug for viden og færdigheder er relevante at arbejde med begge hold og sport spillesteder.

Den sports industri er en af ​​de største og mest profitable industrier i verden. Studerende, der afslutter med en grad i sporten business fordel ved at indgå dette område.Plus, de studerende er som regel i stand til at undgå mange af de påvirkede eller konkurrencemæssige ulemper ved en traditionel forretning program ved at indtaste en underkategori.

Hvor meget koster det at tilmelde sig en Bachelor i Idræt Business program? Dette afhænger af skolen, programmet, og land, du vælger at studere i. Gør forskning før tilmelding kan gøre det meget lettere at finde et program, der matcher dine behov.

Karriere, der er tilgængelige til sport business kandidater er for det meste delt mellem at arbejde med et team og arbejde med en sports mødested. Du kan blive en marketing manager, direktør eller event koordinator, uanset hvilken løsning du vælger. Desuden, hvis du arbejder med et team, kan du finde arbejde som personalekonsulent eller agent. Alternativt kan din grad finde du arbejder med en sportsudstyr eller tøj selskab.

Studerende, der er lidenskabelig omkring sport og er interesseret i erhvervslivet kan finde sport business-programmer meget tiltalende.Arbejde hen imod en karriere, du elsker ved at studere, hvad du elsker. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.