Keystone logo

113 Bachelor Programmer i Ingeniørvidenskab Industriteknologi 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • Naturvidenskabelig bachelor
 • BA
 • BBA
 • Ingeniørvidenskab
 • Industriteknologi
Studieområde
 • Ingeniørvidenskab (113)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Bachelor Programmer i Ingeniørvidenskab Industriteknologi

  En bachelorgrad er en bachelor-program, der forbereder de studerende til en karriere inden for visse områder, eller giver dem den uddannelsesmæssige baggrund til at fremme deres studier for at tjene en kandidatgrad eller ph.d.-grad. Med fokus på industriel ledelse, studerende bruger teknologi og videnskab til at træffe beslutninger i en virksomhed eller organisation.

  Hvad er en bachelor i Industrial Management? Dette er en ingeniør-program, der lærer både tekniske færdigheder og service teamledelse ekspertise, og forbereder de studerende til at arbejde i et internationalt miljø. Programmer varierer, men eksempler på klasser omfatter strategisk ressource management, lederevner, avancerede planlægning kvalitet systemer, innovation, forskning og udvikling, regnskab, marketing og international logistik. Sammen med klasseundervisning, omfatter programmet ofte projekter og laboratoriearbejde.

  Optjening en Bachelor i Industrial Management er gavnligt i en række måder.Studerende har mulighed for at arbejde i en række forskellige miljøer, herunder nystartede virksomheder og internationale virksomheder. De færdigheder lærte også forberede kandidater på alle områder af livet.

  Der er flere industrielle management programmer i en række internationale lokationer. Afhængigt af programmets varighed, dens placering, og den enkelte elev, kan omkostningerne variere ganske lidt. Kontakt skolen direkte for at finde ud af, hvad du kan forvente økonomisk.

  En bachelorgrad i industriel ledelse forbereder de studerende til lederstillinger i hele verden. Karriere titler omfatter indkøbschef, marketing manager, projektleder, der tegner sig, salgschef, supply chain manager, produktionschef og business controller. Industries omfatter bioteknologi, petrokemiske, raffinaderier, medicin, service og regeringen.

  Hvis du er bekymret for, at du har for meget foregår i dit liv til at forfølge en industriel ledelse grad, så fortvivl ikke. Mange programmer tilbyder online klasser, så du kan tjene din uddannelse på din egen tidsplan og i dit eget tempo. Vores omfattende database viser alle de skoler og de programmer, de tilbyder. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.