Keystone logo

37 Bachelor Programmer i Informationsstyring 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • Naturvidenskabelig bachelor
 • BA
 • BBA
 • Ledelsesstudier
 • Informationsstyring
Studieområde
 • Ledelsesstudier (37)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

   Bachelor Programmer i Informationsstyring

   Mange enkeltpersoner forfølge en Bachelor i Information Management til at udforske og udvide på det menneskelige og teknologiske elementer i informationssystemer. Denne grad giver værdifuld indsigt i de oplysninger, industri spektrum ved at fokusere på slutbrugernes behov for at udvikle en fleksibel og meget transportabel sæt af færdigheder i det 21. århundrede arbejdspladsen.

   Hvad er en Bachelor i Information Management? Graden er for studerende, der planlægger at forfølge en karriere i forvaltningen af ​​de tekniske færdigheder forlanges at føre tilsyn en række informationssystemer, herunder telekommunikation, trådløs og andre netværksteknologier. Det understreger specifik akademisk og karriere forberedelse i informationssikkerhed disciplin. Programmet giver deltagerne en bred introduktion til informationsstyring, tjenester og teknologier, kombineret med en stærk liberal kunst og videnskab fundament.Eleverne lærer effektive metoder til at finde oplysninger og få adgang til de behov, der mangler at designe og styre systemer til at opfylde disse krav.

   Disse programmer og undersøgelser er til gavn for dem, der ønsker at gøre karriere og lære på et højere uddannelsesniveau. Kurserne kan variere, men center primært på informationsteknologi, forskning og markedsføring. Kursusaktiviteter omfatter forskning, finite matematik, medierne etiske og telekommunikation og it-arkitektur.

   Institutioner har varierende omkostninger for dette program, som tager tre til fire år at gennemføre. Enhver interesseret i at tjene deres grad bør kontakte bestemte gymnasier om kursusafgifter, registrering omkostninger og sikre, at programmet opfylder deres mål.

   Efter en person opnår en informationsstyring grad, kan de finde arbejde i en række karriere. Et af disse områder er i projektledelse, hvor kandidater overvåge informationssystemer og skabe informationspolitikker.Desuden kan de arbejde som netværk og systemer, webdesignere, database ledere og information sikkerhedskonsulenter. Karrieremuligheder er ubegrænsede, herunder arbejde for de finansielle institutioner, offentlige institutioner og i uddannelsessystemet arena.

   Interesserede personer bør tage de væsentlige skridt i retning af at nå deres grad i informationsstyring. Vores omfattende database er et ideelt udgangspunkt for de studerende at begynde at udforske deres valg, både geografisk og uddannelsesmæssigt. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.