Keystone logo

14 Bachelor Programmer i Ingeniørvidenskab Ingeniørvidenskab Ingeniørforskning 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Ingeniørvidenskab
  • Ingeniørvidenskab
  • Ingeniørforskning
Studieområde
  • Ingeniørvidenskab (14)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Bachelor Programmer i Ingeniørvidenskab Ingeniørvidenskab Ingeniørforskning

En bachelorgrad gives til studerende efter en vellykket gennemførelse af et tre- til femårigt kursus på kurser på college-niveau. Ofte en forudsætning for kandidatstudiet, eleverne erhverver normalt et kerneniveau af akademisk viden, før de studerer et bestemt emne.

Studerende kan overveje, hvad er en bachelor i ingeniørforskning? De, der ønsker at forbedre tekniske processer inden for en bred vifte af sektorer, udfører ofte en grad inden for ingeniørforskning. Programdeltagere lærer typisk fra fakultetet med erhvervserfaring, som giver dem adgang til den virkelige information, de har brug for til at blive effektive forskere. Ved at tage kurser i både traditionelle klasseværelser og erfaringsindlæringsindstillinger erhverver de studerende kritisk tænkning og analytisk ræsonnement. Deltagerne planlægger således at lære forskningsteknikker, videnskabelige metoder og akademiske citeringsprocedurer. De fleste programmer afsluttes med et capstone kursus, der giver eleverne mulighed for at selvstyre et forskningsprojekt.

Under en Bachelor i Engineering Research program, studerende erhverver generelt et betydeligt antal faglige færdigheder. Vigtigt, de fleste deltagere lærer at tænke kritisk. De lærer også, hvordan man følger et forskningsprojekt gennem enden, øger personlig disciplin og faglig selvtillid.

Den samlede udgift ved at opnå en bachelor i ingeniørforskning er afhængig af mange faktorer. Den største afgørende er imidlertid hvilken skole en elev deltager i. Det er tilrådeligt for studerende at undersøge undervisning og gebyrer hos alle potentielle institutioner for bedre at forstå omkostningerne ved at deltage i et program.

Enkeltpersoner, der uddannes med en bachelor i ingeniørvidenskabelig forskning, har adgang til mange forskellige karrieremuligheder. Nogle studerende vælger at arbejde i et erhvervsmiljø og hjælper virksomheder med at forbedre deres mekaniske, civile, kemiske og andre tekniske processer. Nogle kandidater beslutter at arbejde i nonprofit-sektoren, forske og udvikle ingeniørløsninger til virkelige problemer. Selvfølgelig vælger andre kandidater at blive i skole, forfølge en kandidatuddannelse eller ph.d.-grad i ingeniørforskning. Senere forfølger disse personer ofte professionelle karriere i den akademiske verden eller regeringen.

Enhver overalt kan tilmelde sig en Bachelor i Engineering Research program; gymnasier tilbyder både traditionelle og online grad programmer. For mere information, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.