Keystone logo

55 Bachelor Programmer i Ingeniørvidenskab Ingeniørvidenskab Ingeniørledelse 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Ingeniørvidenskab
  • Ingeniørvidenskab
  • Ingeniørledelse
Studieområde
  • Ingeniørvidenskab (55)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Bachelor Programmer i Ingeniørvidenskab Ingeniørvidenskab Ingeniørledelse

En bachelorgrad i teknisk ledelse, kan være, at den studerende, der ønsker at forfølge en bacheloruddannelse, der kombinerer viden om den tekniske side af ingeniør med en analyse af de sociale programmer og forgreninger.

Når forsker post-sekundære uddannelser, kan en studerende spørge, hvad er en Bachelor i Engineering Management? Denne uddannelse tilbyder en bred base af klasser rettet mod at fusionere erfaringsmæssige viden om teknik med business management færdigheder. En typisk pensum kan omfatte matematik og naturvidenskabelige fag såsom kalkyle, fysik og kemi. Der kan være et fokus samt om regnskaber, erhvervsfinansiering, kontrol med omkostningerne, teambuilding og kritisk systemanalyse. En bachelor-kursus kan forberede kandidater til civile, mekaniske og elektroteknik lederstillinger.

En primær fordel for denne form for uddannelse kan være dets rækkevidde og fleksibilitet for fremtidige karriere ansøgning.Blending en praktisk hands-on undervisning i teknik med en dyb forståelse af ledelse teknikker og analyser kan låne bred appel til denne form for program på tværs af brancher.

De gebyrer, der er forbundet med indlæggelser og undervisning kan være forskellige afhængigt af programmet. Den bedste måde at finde ud af om omkostningerne er at kontakte institutionen direkte.

Den kandidat med en bachelor i teknisk ledelse kan klar til at begynde en karriere i projektledelse, som kvalitetssikring manager, fremstilling teknisk chef, systemteknik leder eller værdi teknisk chef. Der er mange muligheder, såvel inden for professionel licens og certificering uddannelse. En uddannelse i teknisk ledelse kan være ideel til en position i projekt analyse, drift eller kvalitetskontrol. En kritisk tænkning og kommunikation baggrund kan være nyttige for en karriere inden for salg, markedsføring eller i menneskelige ressourcer.

En uddannelse i teknisk ledelse kan åbne veje til en række stimulerende karriere. Det har international relevans for studerende, der ønsker at bygge bro hårde videnskab og kommunikationsevner i tjeneste for at skabe og vedligeholde produktionsteknikker med positiv effekt. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.