Keystone logo

16 Bachelor Programmer i Internationale anliggender 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Samfundsvidenskab
  • International politik
  • Internationale anliggender
Studieområde
  • Samfundsvidenskab (16)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Bachelor Programmer i Internationale anliggender

Lande interagerer med hinanden politisk, økonomisk og socialt. Deres forhold er uhyre kompleks, gennemsyret af en tæt historie konflikter og forhandling. En bachelor i internationale anliggender vil hjælpe dig med at forstå disse relationer og give dig en bred vifte af overførbare kompetencer.

Hvad er en Bachelor i International Affairs? Ud over at studere, hvordan lande interagerer, kan du også tage kurser i historie, geografi, økonomi, sprog og statskundskab. Som internationale relationer er et bredt emne, er de studerende normalt kræves for at vælge en koncentration, såsom sammenlignende kulturer eller politiske økonomier. Studerende er ofte forventes at studere i udlandet eller få praktikophold i statslige centre.

Der er få karrierer, der rent faktisk kræver en vis grad i internationale forbindelser, men det betyder ikke, arbejdsgiverne vil undervurdere din uddannelsesmæssige baggrund.Tværtimod de færdigheder, du opnår fra programmet forbereder din for en bred vifte af erhverv. At finde et lukrativt job position er langt mindre vanskeligt, når du køber en grad.

De fleste programmer tage fire år at gennemføre, selv om du har mulighed for at opgradere tidligt. Udgifterne til din uddannelse, kan være høj eller lav, afhængigt af hvor du vælger at tilmelde dig. Før du anvender et program, bør du forskning undervisning og gebyrer for at kontrollere, at du har råd til at deltage.

Hvis du ønsker at sætte din viden om udenrigspolitik at bruge, kan du forfølge en karriere som specialist udenlandsk tjeneste, menneskerettigheder advokat eller diplomat. Som du købt mange overføres færdigheder, er der en række andre faglige muligheder til rådighed. Mange studerende arbejder i finansiering, markedsføring og uddannelse. Der er mange arbejdsgivere, der kan finde din forskning og analytiske færdigheder til at være værdifulde.

Internationale anliggender programmer udbydes af internationale universiteter i hele verden. Der er også online muligheder. Hvis du er klar til at uddanne dig selv om politiske og sociale kompleksiteter, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.