Keystone logo

12 Bachelor Programmer i Økonomi Finans International finans 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Økonomi
  • Finans
  • International finans
Studieområde
  • Økonomi (12)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Bachelor Programmer i Økonomi Finans International finans

Hvis du elsker tal og du elsker at rejse, så tjener en Bachelor i International Finance kan være en god mulighed for dig. Om lidt over fire år, kan eleverne lære det grundlæggende i finansiering som det gælder for lande over hele verden og forberede entry-level positioner i næsten enhver finansiel institution.

&nbsp

Hvad er en Bachelor i International Finance? Dette program for undersøgelse fokuserer på de grundlæggende metoder og principper i erhvervslivet internationalt. Kursusaktiviteter fokuserer på emner som international business, international handel, politik, internationale relationer og mere. Programmet tager normalt omkring fire år at gennemføre, når de kombineres med andre nødvendige kurser fra et universitet eller uddannelsesinstitution. For at blive optaget på nogle programmer, kan have brug for eleverne til at opfylde et minimum GPA og SAT eller ACT score.

&nbsp

Optjening en bachelorgrad i international finansiering kan hjælpe dig med at tjene en position med finansielle institutioner og virksomheder over hele ordet. Dette er en stor mulighed for dem, der søger at rejse. Mange programmer tilbyder også kurser online, hvilket gør det et godt valg for distance og internationale elever.

&nbsp

Hvor meget det vil koste at tjene en Bachelor i International Finance afhænger i høj grad af, hvor du har planer om at studere. Du bliver nødt til at tage hensyn bolig og mad, hvis du deltage i undervisningen på campus. Online-kurser kan have forskellige omkostninger. Grundigt forskning dit program for at finde ud af, hvad omkostningerne er involveret.

&nbsp

Selvom en bachelorgrad i den internationale finansverden virkelig ser ud til at forberede de studerende til certifikat programmer eller kandidatniveau grader, tjener en bachelorgrad kan kvalificere kandidater til entry-level positioner i finansielle institutioner over hele kloden.Optjening denne grad kvalificerer også de studerende til certifikat programmer graduate, som kun vare en ekstra semester og hjælpe eleverne i karrieren placering.

&nbsp

Du kan som regel finde anvendelse på en international finansiering program ved at gå til webstedet for din skole og indgiver en ansøgning online, så længe du opfylder forudsætningerne. Hvis du vil vide mere, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.