Keystone logo

9 Bachelor Programmer i Journalistik og massekommunikation Journalistik International journalistik 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Journalistik og massekommunikation
  • Journalistik
  • International journalistik
Studieområde
  • Journalistik og massekommunikation (9)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Bachelor Programmer i Journalistik og massekommunikation Journalistik International journalistik

En bachelorgrad er et populært bacheloruddannelse, der træffes af studerende, der ønsker en karriere inden for deres studieområde. Denne grad kan opnås i gymnasier og universiteter på alle områder af verden, selv online, og tager typisk omkring fire år at fuldføre.

Hvad er en bachelor i international journalistik? I dette program tager eleverne klasser fokuseret på internationale nyheder og emner, både de der sker i deres eget land og i andre. Hver læreplan varierer afhængigt af skolen, men mange af dem kombinerer journalistikfærdigheder og teori med medieteknologi. Studerende kan lære, hvordan udenlandske nyheder og korrespondenter arbejder, og hvordan man opdager historier alene. Nogle klasser kan omfatte transmedia storytelling, international rapportering, medier og mangfoldighed og rapportering af sociale medier. Praktikophold kan også være en del af programmet.

En af de fordele, som eleverne ofte opnår ved at forfølge denne grad, er at lære at kommunikere effektivt på tværs af forskellige medier. De kan også lære efterforsknings- og organisationsfærdigheder, der kan føre til flere karrieremuligheder efter eksamen.

Studerende bekymrede om omkostningerne ved at deltage i skole bør kontakte uddannelsesinstitutionerne individuelt. Undervisning og andre gebyrer kan variere drastisk afhængigt af den specifikke skole og placering. Stipendier, lån, tilskud og andre former for økonomisk støtte kan være tilgængelige for at gøre programmet mere overkommeligt.

Studerende, der tjener en bachelorgrad i international journalistik, kan have en række karrieremuligheder at vælge imellem. Nogle potentielle jobtitler omfatter nyhedsreporter, nyhedsforfatter, funktionskritiker, tv-nyhedsproducent, radio nyhedsanker eller reporter, tv-redaktionsredaktør, internetnyhedsreporter og socialmediasdirektør. Disse stillinger kan findes på magasiner, tv-stationer, offentlige myndigheder, aviser, internetfirmaer og radiostationer over hele verden.

Internationale journalistikprogrammer er tilgængelige online, på internationale skoler og lokalt. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.