Keystone logo

26 Bachelor Programmer i Markedsføring Markedsføring International markedsføring 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Markedsføring
  • Markedsføring
  • International markedsføring
Studieområde
  • Markedsføring (26)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Bachelor Programmer i Markedsføring Markedsføring International markedsføring

En bachelorgrad er en fire-årig bachelor-grad program valgt af mange studerende, der ønsker at gå ind i en professionel felt. Det er en forudsætning for at få postgraduate grader såsom masters eller doktorgrad. Bacheloruddannelser giver et generelt overblik over et emne som forberedelse til en højere grad af specialisering, der tilbydes af de fleste ph.d.-grader. Studerende får graden gennem en kombination af in-class studier og uafhængig forskning og projekter.

&nbsp

Hvad er en Bachelor i International Marketing? Studerende først nødt til at have en forståelse af nogle af de udfordringer der ligger i en verden af ​​international business. Denne grad lærer eleverne ikke blot de grundlæggende elementer i marketing og reklame, men også hvordan at navigere nogle af de fælles problemer, der opstår fra at arbejde i virksomheder, der har forskellige kulturelle forventninger.

&nbsp

Den største fordel ved at tjene en Bachelor i International Marketing er evnen til at udvide din virksomhed ambitioner ud over geografiske grænser. Globaliseringen har fået stadig større betydning i den moderne forretningsverden, og medarbejdere, der er villige og i stand til at arbejde med kontorer i udlandet er værdifulde.

&nbsp

Den endelige pris for at tjene en Bachelor i International Marketing afhænger af skolens elever deltage. Ofte er der dermed forbundne udgifter som bøger og gebyrer, der kan påvirke de endelige omkostninger.

&nbsp

Kandidater med en bachelor i International Marketing har en række karrieremuligheder åbne for dem, herunder marketing management, public relations og markedsundersøgelser. Ud over at have de nødvendige kvalifikationer til disse jobs, vil de studerende også kunne varetage deres opgaver på en international markedsplads, til tider fungerer som bindeled mellem de amerikanske selskaber, der opererer i udlandet eller udenlandske virksomheder med kontorer i USADe fleste arbejdspladser er i den private sektor eller som uafhængige konsulenter.

&nbsp

Der er internationale og indenlandske programmer tilgængelige fra en række universiteter. Optjening en bachelorgrad online er nu nemmere end nogensinde og giver mulighed for en høj grad af fleksibilitet. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.