Keystone logo

21 Bachelor Programmer i International politik 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Samfundsvidenskab
  • Statskundskab
  • International politik
Studieområde
  • Samfundsvidenskab (21)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Bachelor Programmer i International politik

Den bachelorgrad tildeles studerende, der har gennemført en fire-årig, eller 120 semester kredit, studieforløb. Denne grad er generelt den første, som de studerende forfølger i deres søgen efter en videregående uddannelse. Disse grader er tilgængelige i en bred vifte af emner.

Hvad er en Bachelor i International Politik? Denne studium tager et kig på forholdet mellem landene, mellemstatslige organisationer og fremmede kulturer. Studerende typisk ser på historien, jura, sociologi, etik og geografi som de gælder for internationale forbindelser. Kursusaktiviteter danner grundlaget for udviklingen af ​​teorier, internationale systemer og sammenlignende politik. Kan forventes en omfattende kig ind politiske systemer.

Som led i deres uddannelsesmæssige muligheder, studerende deltager ofte i praktik, hvor de er direkte involveret i den politiske proces.Mange skoler søger at sætte deres elever i lokale eller internationale indstillinger, hvor de kan direkte påvirke forløbet af politik i aktion.

Omkostningerne i forbindelse med dette program kan være meget forskellige mellem skoler. Dette er især tydeligt mellem skoler på tværs af internationale grænser. Kommende studerende skal kontakte de enkelte skoler for relevante undervisnings- og gebyr tidsplaner.

Kandidater fra dette program kan finde job som administratorer i civil tjeneste holdninger, journalister, bankfolk, risiko analytikere, eller eventuelt diplomater. Nogle af de jobtitler opnået af kandidater omfatter Public Affairs konsulent, samfundsforsker og diplomatiske tjenester Operational Officer. Karrierevalg inkluderer projektledere til internationale organisationer, politiske rådgivere i forskningscentre og tænketanke, og analytikere i mediebureauer. Kandidater typisk indtaste karrieren for deres valg med en entry-level position og er derefter i stand til at forfølge mere avancerede stillinger.Alternativt kan bachelor kandidater vælge at fortsætte med deres akademiske arbejde.

Hvis du er interesseret i at forfølge en bachelorgrad i international politik, søge mere information i programmet notering. Hver liste giver et forspring formular for din bekvemmelighed. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.