Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 14 Bachelor i Investering 2023

14 Bachelor Programmer i Investering 2023

overview

En bachelorgrad tildeles studerende, der har gennemført mindst 120 semester kredit timers arbejde inden for deres bacheloruddannelse. Denne grad ofte giver ikrafttræden ønskelige faglige positioner. Det er ofte kræves af kandidatuddannelser før eleverne kan få adgang. Denne grad kan betragtes som en springbræt til fremtidige muligheder.

&nbsp

Hvad er en bachelor i Investment? Dette unikke bachelor program tilbyder en direkte fokus på de nødvendige færdigheder til succes kan deltage i investeringsbranchen. Ud over at dække de generelle uddannelser, kan individer indbefatter kommunikation, brug af computer og applikationer, matematik for erhvervslivet, sociologi, programmering, kritisk tænkning og forskning, kulturstudier, politik, erhvervsret, international økonomi, og mikro- og makroøkonomi.

&nbsp

Kandidater i dette program er velbevandret i kapitalmarkederne, hedgefonde, porteføljeforvaltning og penge forvaltning. Med de færdigheder, de har udviklet i løbet af studiet, disse studerende er parate til at rykke i en konkurrencedygtig industri. Studerende er ofte givet en holistisk tilgang til finanser i deres generelle undersøgelser med vægt på investering som de fremskridt gennem programmet.

&nbsp

Omkostningerne i forbindelse med tilmelding til dette bacheloruddannelse kan være meget forskellige fra den ene skole til den anden. Dette er især tilfældet, når skoler på tværs af landegrænser sammenlignes. Kontakt skoler individuelt at få konkrete tal.

&nbsp

Kandidater skal finde masser af muligheder for beskæftigelse med private virksomheder, markedsføring og rådgivende organer, offentlige kontorer, og internationale organisationer. De kan arbejde for private virksomheder eller offentlige grupper.Nogle kandidater vil finde job med banker eller uddannelsesinstitutioner. Stillingsbetegnelser kan omfatte investering analytiker, finansiel rådgiver, investeringsrådgiver, penge manager, bankmand og remisier.

&nbsp

De personer, der ønsker at deltage i en verden af ​​investeringer kan tage et kig på deres uddannelsesmæssige perspektiver ved hjælp af programmet notering. En kort bly formular er fastsat for din bekvemmelighed. Hvis du håber på at deltage i denne konkurrence og spændende karriere, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

read_more

filters

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Økonomi
  • Investering
fields_of_study
  • Økonomi (14)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format