Keystone logo

22 Bachelor Programmer i Investering 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • Naturvidenskabelig bachelor
 • BA
 • BBA
 • Økonomi
 • Investering
Studieområde
 • Økonomi (22)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

  Bachelor Programmer i Investering

  En bachelorgrad tildeles studerende, der har gennemført mindst 120 semester kredit timers arbejde inden for deres bacheloruddannelse. Denne grad ofte giver ikrafttræden ønskelige faglige positioner. Det er ofte kræves af kandidatuddannelser før eleverne kan få adgang. Denne grad kan betragtes som en springbræt til fremtidige muligheder.

  &nbsp

  Hvad er en bachelor i Investment? Dette unikke bachelor program tilbyder en direkte fokus på de nødvendige færdigheder til succes kan deltage i investeringsbranchen. Ud over at dække de generelle uddannelser, kan individer indbefatter kommunikation, brug af computer og applikationer, matematik for erhvervslivet, sociologi, programmering, kritisk tænkning og forskning, kulturstudier, politik, erhvervsret, international økonomi, og mikro- og makroøkonomi.

  &nbsp

  Kandidater i dette program er velbevandret i kapitalmarkederne, hedgefonde, porteføljeforvaltning og penge forvaltning. Med de færdigheder, de har udviklet i løbet af studiet, disse studerende er parate til at rykke i en konkurrencedygtig industri. Studerende er ofte givet en holistisk tilgang til finanser i deres generelle undersøgelser med vægt på investering som de fremskridt gennem programmet.

  &nbsp

  Omkostningerne i forbindelse med tilmelding til dette bacheloruddannelse kan være meget forskellige fra den ene skole til den anden. Dette er især tilfældet, når skoler på tværs af landegrænser sammenlignes. Kontakt skoler individuelt at få konkrete tal.

  &nbsp

  Kandidater skal finde masser af muligheder for beskæftigelse med private virksomheder, markedsføring og rådgivende organer, offentlige kontorer, og internationale organisationer. De kan arbejde for private virksomheder eller offentlige grupper.Nogle kandidater vil finde job med banker eller uddannelsesinstitutioner. Stillingsbetegnelser kan omfatte investering analytiker, finansiel rådgiver, investeringsrådgiver, penge manager, bankmand og remisier.

  &nbsp

  De personer, der ønsker at deltage i en verden af ​​investeringer kan tage et kig på deres uddannelsesmæssige perspektiver ved hjælp af programmet notering. En kort bly formular er fastsat for din bekvemmelighed. Hvis du håber på at deltage i denne konkurrence og spændende karriere, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.