Keystone logo

5 Bachelor Programmer i Sprog Italiensk 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • Naturvidenskabelig bachelor
 • BA
 • BBA
 • Sprog
 • Italiensk
Studieområde
 • Sprog (5)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Bachelor Programmer i Sprog Italiensk

  En bachelorgrad i italiensk vil give eleven en højt udviklet beherskelse af det italienske sprog, samt omfattende viden om historie og kultur i Italien. Holding en grad i dette område kan bidrage til at forberede dig til en bred vifte af relaterede karrierer, eller rede dig for avancement til en kandidatuddannelse.

  Du kan spørge sig selv, hvad der er en Bachelor i italiensk? Dette program er omkring fire år i længden og vil normalt omfatte to år af almen uddannelse kurser, der dækker en række forskellige emner. Øvre-niveau kurser i forbindelse med større selv indeholder emner i italiensk ordforråd, grammatik, komposition, og samtale. Italiensk litteratur og film, samt kurser relateret til kultur og civilisation i det land, Italien, er også typisk en del af pensum. Mange universiteter tilbyder også en undersøgelse i udlandet erfaring i Italien.

  Studerende forfølge en bachelorgrad i italiensk for en række forskellige årsager.Det kan være meget nyttig for dem planlægning karriere i internationale forbindelser, kunsthistorie eller lingvistik. Desuden italiensk er den fjerde mest talte fremmedsprog i USA hjem, pr en 2000 US Census Bureau undersøgelse. Det er en af ​​de rigeste demokratier i verden, hvilket gør det vigtigt for international business.

  Der er flere faktorer, der påvirker omkostningerne ved at opnå en bachelorgrad på italiensk, herunder program varighed. Vær sikker på at forske skolen grundigt for at sikre den opfylder alle dine behov, før indskrive i et program.

  Kandidater fra en Bachelor i italiensk program kan udforske mange forskellige karriereveje. Nogle vælger at blive oversættere eller tolke, mens andre udforske positioner som management analytikere eller rejsebureauer. Atter andre vælger at fortsætte den avancerede akademiske studier i marken, yderligere mestre deres kendskab til det italienske sprog, historie og kultur.

  Der er internationale muligheder og online klasser tilbydes til Bachelor i italiensk. For at komme i gang med et kursus, at søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.