Keystone logo

574 Bachelor Programmer i Jura 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Jura
Studieområde
  • Jura (574)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Bachelor Programmer i Jura

En bachelor 's grad er et studieprogram, der giver borgerne mulighed for at lære i dybden om et bestemt område af interesse samtidig med at få generel viden på mange andre områder af undersøgelsen. Dette er en post-gymnasial grad, der normalt tilbydes på universiteter.

En bachelor i jura er et program, der kan være det rigtige for dem interesseret i juridiske spørgsmål. Hvad er en bachelor i jura? Denne type program giver de studerende en værdifuld fundament i loven til brug i den juridiske industri, eller som en forløber for jurastudiet. Studerende modtager undervisning i mange retsområder, herunder ejendom, kontrakter, forvaltningsret, erstatningsret, og strafferetlige og civilretlige procedure. Eleverne vælger ofte en specialisering af område af undersøgelsen inden for programmet. Disse kan omfatte familie, sundhed lov, ældre lov, eller folkeretten.

Når studerende gennemfører en bacheloruddannelse i loven, de kommer væk med den ønskelige kvalitet af at være juridisk minded.Studerende udvikler kritisk tænkning og problemløsning færdigheder, der oversætter godt ind i andre erhverv. De lærer også værdien af ​​at skrive godt og bruge klar og ærlig logik.

Omkostningerne i forbindelse med en bachelor i jura grad varierer afhængigt af mange faktorer, herunder den institution, der tilbyder uddannelsen, det område af verden, hvor institutionen er beliggende, og varigheden af ​​klasser. Eleverne skal altid kender og forstår deres økonomiske ansvar forud for indskrivning.

Kandidater fra disse programmer er ikke begrænset til en karriere på det retlige område. En virksomhed skal beskæftige sig med love, uanset hvor det er placeret, så virksomheder i alle sektorer af økonomien ønsker arbejdstagere, der er uddannet i juridiske spørgsmål. Men mange kandidater går videre til at forfølge ph.d. retlige bliver advokater. Yderligere potentielle karriere inkluderer advokatfuldmægtig, jura degnen, retshjælp arbejdstager, dommer, fordringer lille dommeren og konsulent.

Teknologi gør søgningen efter og anvender i skole online nemmere end nogensinde før. For at anvende online, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.