Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 39 Bachelor i Komposition 2023

39 Bachelor Programmer i Komposition 2023

overview

En bachelor i sammensætning er et program, der lægger stor vægt på fundamentet af musik og om at bibringe de tidligere, nuværende og fremtidige udsigter til komposition til sine studerende. Ved afslutningen af ​​denne grad, vil kandidater har de færdigheder, der er nødvendige for at fremme deres musikalske karriere og kan forfølge job felter i mange forskellige veje.

Hvad er en Bachelor i sammensætning? Programmer fokuserer på musikalske studier at styrke de studerendes 'viden om og fokus på sammensætning teknikker og idéer. Kurser er tilgængelige i teoretiske og praktiske emner, herunder hørelære, musikhistorie, orkestrering, harmoni og musikalske former. Et populært kursus, sammensætning teknologi, giver en undersøgelse af udstyret, begreber og teknikker i forbindelse med elektroniske studios. Der er også klasser, der studerer klaver og andre instrumenter, valgfag og musikalske æstetik.

Der er mange fordele forbundet med at fuldføre denne grad program.Studerende vil få viden og færdigheder, der kan hjælpe dem både personligt og professionelt. De vil have muligheder for at udvikle deres evner og teknikker til musikalsk evaluering, samt forbedre deres tillid, selvudfoldelse og funktionsdygtighed.

Kursus gebyrer og registreringsomkostninger varierer afhængigt af den valgte institution og det land, hvor en studerende ønsker at studere. De, der er interesserede skal kontakte en særlig institution til at lære mere.

Når en bachelor 's grad er optjent i sammensætning, kan kandidater finde karrieremuligheder på flere områder og discipliner. Mange kandidater held finde arbejde i musik uddannelse. Men der er flere andre job muligheder, herunder at udføre i bånd eller andre musikalske organisationer, der arbejder i lydoptagelse og endda muligheder i radio og tv.Denne grad kan give dig færdigheder til at uddanne, håndtere musikalske organisationer, underholde, komponere, eller udføre professionelt.

For studerende med en travl hverdag, er tilgængelige online klasser. Mange universiteter og institutioner tilbyder undervisning i en afstand undervisningsmodul. Der er også mulighed for at tage kurser på fuld tid eller deltid. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

read_more

filters

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Scenekunst
  • Musik
  • Komposition
fields_of_study
  • Scenekunst (39)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format