7 Konditori programs found
Filtre
- Bachelor
- Naturvidenskabelig bachelor
- BA
- BBA
- Fødevarestudier
- Gastronomi
- Konditori
7 Konditori programs found
Filtre
Udvalgte
Institut Lyfe (formerly Institut Paul Bocuse)
Bachelor in International Pastry Management
- Écully, Frankrig
Bachelor
Fuldtid
3 år
På campus
French, Engelsk
Udvalgte
Culinary Arts Academy Switzerland
Bachelor of Arts i kulinarisk kunst
- Port-Valais, Schweiz
BA
Fuldtid
3 år
På campus
Engelsk
Denne forretningsfokuserede kulinariske grad hjælper dig med at bygge fundamentet i køkkengrundlæggende og forretning ved at knytte praktiske færdigheder til akademisk viden. Vælg mellem Pathways i kulinarisk kunst, konditor- og chokoladekunst eller vegetarisk kulinarisk kunst.
Mausi Sebess
Professionel konditor
- Vicente López, Argentina
Bachelor
Fjernundervisning
Spanish
Bliv en professionel konditor af ekspertise, der mestrer alle de nødvendige teknikker til at arbejde i de bedste konditorier i verden på bare 5 måneder. Klasserne er 100% online, med trin-for-trin forklaringer, optaget i HD-videoer, der viser dig alle detaljer, så du lærer at lave klassiske og moderne søde tilberedninger, kager, petits gâteaux, petits fours og desserter på tallerkenen, som ingen anden side. Du vil også supplere din læring med kurser om sikkerhed og hygiejne på arbejdspladsen og håndtering af fødevarer, ernæring, drikkevarer og spiritus og introduktion til vinens verden. Mausi Sebess er det eneste institut, der tilbyder MasterChef -certifikater.
Escuela Hotelera De San Juan
Internationalt bageri- og konditorprogram
- San Juan, Puerto Rico
Bachelor
På campus
Spanish
Det internationale bageri og konditorprogram træner studerende i at få ansættelse på startniveau som bagere og / eller konditorer i hotel- og servicebranchen i kommercielle bagerier og konditorier, hoteller, restauranter og / eller i etableringen af deres egen aftale. Studerende får kendskab til hygiejne og sanitet, ernæring og menuplanlægning. Studieordningen indeholder teoretiske og praktiske laboratoriekomponenter og feltoplevelser under opsyn af en mesterkok eller konditor. Der lægges unik vægt på sikkerhedsstandarder og -procedurer og på anskaffelse og håndtering af handelsmaterialer, redskaber og udstyr, herunder tilpasning og tilberedning af opskrifter samt fremstilling af brød, europæiske bagværk, kager, chokolade og klassisk og moderne stilarter af dekoration med sukker.
University College Birmingham
BS i bageri og konditoriteknologi
- Birmingham, Det Forenede Kongerige
Naturvidenskabelig bachelor
På campus
Engelsk
Har du en passion for bagning? Drømmer du om at blive chokoladefabrikant eller patissier eller endda starte din egen bagevirksomhed?
Gugusan University Malaysia
Bachelor of Culinary Arts Management (Hons)
- Kuala Lumpur, Malaysia
Bachelor
På campus
Engelsk
Bachelor of Culinary Arts Management (Hons) -programmet er designet til at udvikle dem, der har valgt at forfølge og fremme deres karriere inden for kulinarisk kunst.
The Restaurant School at Walnut Hill College
Bachelor of Science in Pastry Art
- Philadelphia, USA
Naturvidenskabelig bachelor
Fuldtid, Deltid
120 uger
På campus
Engelsk
Fremtidige bagerierejer og konditorier vil finde vejen til den gode succes i vores associate of science i pastry arts program.
Populær type af akademisk grad
Populært studieformat
Populær uddannelsestype
Bachelor Programmer i Fødevarestudier Gastronomi Konditori
Studiet af wienerbrød indebærer at lære at lave en bred vifte af bagværk og desserter. Dette er et godt valg for studerende, der håber at blive wienerbrød kokke, bagere, eller kulinariske kritikere.
En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration.