Keystone logo

14 Bachelor Programmer i Ingeniørvidenskab Designingeniør 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Ingeniørvidenskab
  • Designingeniør
Studieområde
  • Ingeniørvidenskab (14)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Bachelor Programmer i Ingeniørvidenskab Designingeniør

Kommende studerende, der overvejer en karriere i teknisk design vil sandsynligvis have stærke baggrund i matematik og videnskab og en stærk interesse i teknologi. Engineering er et bredt felt, der giver studerende mulighed for at bevæge sig i mange forskellige retninger i deres karriere.

&nbsp

Hvad er en Bachelor i Engineering Design? Det er post-gymnasial uddannelse, der giver de studerende en solid forankring i konstruktion, fremstilling, teknologi og produktudvikling. Studerende, der forfølger et teknisk design grad kan være interesseret i at komme med nye produkter. De fleste er kreative personer, der nyder problemløsning. I deres karriere, vil de fejlfinding deres designs ved at arbejde med prototyper, før produktionen begynder. De kan også arbejde sammen med redaktionelle ingeniører og andre, der vil oversætte deres design til fuldt realiserede produkter.

&nbsp

Optjening en teknisk design grad giver den studerende et stærkt fundament i både de teoretiske og praktiske aspekter af design engineering. Eleverne lærer ofte, hvad det tager at bringe et nyt produkt fra den indledende visualisering fase til endelig produktion. De kan lære problemløsning færdigheder, og hvordan man interagerer med andre teammedlemmer.

&nbsp

Omkostninger til at opnå denne grad varierer afhængigt af skolen, længden af ​​programmet og boform. Erhvervelse af en bachelorgrad normalt tager fire år med nogle universiteter, der tilbyder en femte år mulighed. Omhyggelig forskning vil sikre at vælge et program, der passer bedst til studerende.

&nbsp

Der er en række karrieremuligheder for kandidater med en teknisk design grad. Eleverne kan arbejde som produkt design ingeniører inden for fremstillingsvirksomhed, bioteknologi, video gaming, miljøteknik eller endda rumfart ingeniør.Nogle andre discipliner, der kunne appellere til kandidater er menneskelige systemteknik og lydteknik. Den rolle, som et design ingeniør har en kreativ komponent, der giver mange kandidater en øget følelse af arbejdsglæde.

&nbsp

Kommende studerende har hele verden muligheder for at opnå denne grad. Derudover kan de finde de kan deltage eller eventuelt alle deres klasser online. Fjernundervisning giver fordelene ved lavere omkostninger og fleksibilitet. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.