Keystone logo

4 Bachelor Programmer i Kosmetologi 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • Naturvidenskabelig bachelor
 • BA
 • BBA
 • Kosmetologi
 • Kosmetologi
Studieområde
 • Kosmetologi (4)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Bachelor Programmer i Kosmetologi

  En bachelorgrad er en entry level uddannelse på bachelorniveau. I mange tilfælde, de studerende vælger et emne at studere såsom videnskab eller engelsk. En bachelor kan også modtages i en hands-on felt, så en elev til straks begynde at arbejde.

  Hvad er en bachelor i Kosmetologi? Eleverne lærer detaljer i kosmetologi såsom hud, negle og hår pleje og makeup ansøgning. De bliver eksperter i styling og vedligeholde hår og i at give behandlinger såsom ansigtsbehandlinger, pedicure og manicure. Derudover lærer eleverne, hvordan du kører en salon og køre det godt ved at anvende forretningsprincipper. Efter endt uddannelse, er studerende i stand til at blive autoriserede kosmetologer.

  En bachelor i Kosmetolog giver mulighed for at arbejde tæt sammen med mennesker, mens bemyndigelse dem gennem nye, udtryksfulde frisurer. Kandidater også finde mange muligheder for at bevæge sig op, da de en dag kan eje deres egne saloner.Eleverne lærer også gode forretningsmæssige og ledelsesmæssige færdigheder gennem deres kurser.

  Omkostninger til kosmetologi programmer varierer afhængigt af den valgte skole. En dedikeret studerende kan afslutte et program i to år med aften og online klasser, og dermed spare penge. Inden du vælger, skal eleverne udføre grundig forskning for at sikre et program vil opfylde alle deres uddannelsesmæssige mål.

  Efter eksamen, kan de studerende finde arbejde i mange steder. De kan vælge at arbejde i saloner som frisører, stylister og colorists. De kan også arbejde i saloner give ansigtsbehandlinger og manicure. Mulighederne er også til rådighed for studerende uden for saloner. Studerende kan arbejde med skønhed og hudplejeprodukter eller arbejde for bedemandsforretninger styling den nyligt afdøde. Derudover kan søm teknikere arbejde i en hudlæge eller ortopæd kontor og tilbyde hygiejniske pedicure.

  Mange online muligheder er tilgængelige for kosmetologi programmer.For at starte en ny karriere, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.