Keystone logo

86 Bachelor Programmer i Teknologi Kunstig intelligens 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • Naturvidenskabelig bachelor
 • BA
 • BBA
 • Teknologi
 • Kunstig intelligens
Studieområde
 • Teknologi (86)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Bachelor Programmer i Teknologi Kunstig intelligens

  En bachelorgrad er et post-sekundært akademisk program, der typisk afsluttes inden for tre til fem år. Studerende, der ønsker at gå ind i en kandidat eller et professionelt program, skal typisk have en bachelorgrad. Den tildelte grad kan kaldes en Bachelor of Arts eller Bachelor of Science afhængigt af studiet og antallet af krævede kreditter.

  Hvad er en bachelor i kunstig intelligens? Denne grad forbereder eleverne til at udvikle applikationer til kunstig intelligens, såsom talegenkendelse, ansigtsgenkendelse og sprogoversættelse. Studieretninger kan omfatte data minedrift, avanceret matematik, teknik og robotik. En capstone oplevelse eller praktikplads afrunder mange programmer og forbereder eleverne til karriere og kandidatstudier.

  At tjene en bachelorgrad i kunstig intelligens kan udvikle stærke analytiske tænkningskompetencer og problemløsende evner, der gavner kandidater personligt og professionelt. Kandidater kan også udvikle færdigheder i data mining og analyse, der vil åbne døre i en bred vifte af brancher.

  Udgifterne til en bachelorgrad afhænger af den valgte skole og studietid. Studerende skal undersøge eller kontakte potentielle skoler for at sikre, at de har de oplysninger, de har brug for.

  At have en bachelorgrad i kunstig intelligens kan åbne døren til nye og spændende karriereveje. Mulige job omfatter dataforsker, maskinlæringsspecialist eller computeringeniør. Enhver, der nyder undervisning, kan træne andre til at udvikle og bruge kunstig intelligens eller måske ønske at undervise på videregående niveau eller på videregående uddannelser. Et andet alternativ er at arbejde for salg til virksomheder, der markedsfører kunstige intelligens applikationer til forbrugerne. Dette er et voksende felt, så job kan blive tilgængelige om et par år, der ikke eksisterer i dag.

  Prospective studerende kan forfølge en bachelorgrad i kunstig intelligens på et college eller universitet campus, eller muligvis online. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.