Keystone logo

20 Bachelor Programmer i Miljøvidenskab Kyststudier Kyst- og marineledelse 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Miljøvidenskab
  • Kyststudier
  • Kyst- og marineledelse
Studieområde
  • Miljøvidenskab (20)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Bachelor Programmer i Miljøvidenskab Kyststudier Kyst- og marineledelse

Optjening en Bachelor i Coastal og Marine Management er en glimrende mulighed for personer, der ønsker at udforske havet miljø. Det er en spirende felt udviklet til at give de studerende en forståelse af kyst- og marine økosystemer, kombineret med en praktisk viden om marine ledelse.

Hvad er en bachelor i Coastal og Marine Management? Denne grad udstyrer de studerende med essentiel viden for succes, såsom at få en forståelse af de videnskabelige begreber, der er forbundet med livet i havet. Undersøgelser fokusere på at undersøge de lovgivningsmæssige og administrative rammer omkring global kyst- og marine forvaltning. Program deltagerne vil også lære om det er nødvendigt at opretholde og beskytte kyster, med vægt på at beskytte ressourcerne. Ved at anerkende den afgørende rolle, som havene spiller, er studerende forsynet med en forståelse af de dynamiske marine processer, der kræves for at overvåge atmosfæriske CO2 niveauer og ocean forsuring.

Der er rigelige grunde til enkeltpersoner vælger at tjene en Bachelor i Coastal og Marine Management. Studerende kan forudse udforske teorier og principper for biologi, oceanografi og geologi. Kursusaktiviteter omfatter astronomi, historie, filosofi, kemi og kystnære økologi.

Program omkostninger variere afhængigt af institutionen, og graden normalt tager mellem tre til fire år at gennemføre. Enkeltpersoner skal grundigt forskning skolerne for at sikre, at programmet passer til deres mål.

Kandidater i dette program er i efterspørgslen efter stadig mere konkurrencedygtige karriere i kyst- og marine forvaltning felt på grund af deres specialiserede videnskabelig uddannelse, problemløsning evner og kritisk tænkning. Jobmuligheder omfatter marine biologer, akvakultur teknikere, naturressourcer ledere, fiskeri officerer og miljøforskere.Derudover kan de studerende udvikle indsigt i, hvad det kræver at få succes ved at arbejde med mennesker i ressource- og turisme, miljø sektorer og bevarelse industrier.

Mange internationale muligheder for programmet findes fra universiteter over hele verden. Online klasser og web-baserede alternativer er ideelle for studerende, der bor i fjerntliggende områder rundt omkring i verden. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.