Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 4 Bachelor i Luksusmarkedsføring 2023

4 Bachelor Programmer i Luksusmarkedsføring 2023

overview

Efter en vellykket gennemførelse af et kollegium større foreskrevne kursusaktiviteter, er studerende generelt tildelt en bachelorgrad. Dette diplom repræsenterer beherskelse af deres store felt, og kvalificerede kandidater kan søge et job eller, hvis de ønsker det, fortsætte til kandidatoverbygningen.

Hvad er en Bachelor in Luxury Marketing? Det er et tværfagligt grad program, der udvikler elevernes fortrolighed med begreber som branding, produktudvikling, salg og naturligvis markedsføring. Vægten på luksusvarer er designet til at forberede de studerende til en karriere i high-end miljøer og projekter. Kurser, der kan være i studieordningen omfatter introduktion til mode, principperne for marketing, design luksus og værdibaserede salgsteknikker. Hver af disse er afgørende i at udvikle elevernes evne til at udføre i opskalere industrier.

Den Bachelor in Luxury Marketing gavner studerende ved at få kendskab dem med de konventioner høje værdibaserede brancher og forberede dem til at bidrage godt til sådanne miljøer. Generelle marketing færdigheder, der er fremhævet i programmet giver også de studerende med almindeligt attraktive kvaliteter til ansættelse af ledere.

Omkostningerne ved en Bachelor in Luxury Marketing er bestemt af en række faktorer, herunder hvilken skole du vælger at deltage, og hvor det er placeret. For at få det bedste skøn over dine udgifter, komme i kontakt med en repræsentant fra Admissions Office.

Mange kandidater med denne grad forfølge en karriere i modebranchen. Den grad er krydsende prioriteringer på opskalere værdi og marketing teknikker gør eleverne med denne viden et aktiv for luksusmærker arbejdsgivere, der søger kyndige medarbejdere.Du kan finde dig selv kvalificeret til stillinger som brand manager, marketing direktør eller kampagne designer på high-end arbejdsgivere på tværs af en række industrier.

Hvis du er interesseret i at tjene en Bachelor in Luxury Marketing online, er der nogle skoler, der kan tilbyde et sådant program. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

read_more

filters

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Markedsføring
  • Markedsføring
  • Luksusmarkedsføring
fields_of_study
  • Markedsføring (4)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format