27 Mad- og drikkevareledelse Bachelor's degrees found
- Bachelor
- Naturvidenskabelig bachelor
- BA
- BBA
- Fødevarestudier
- Mad- og drikkevarevirksomhed
- Mad- og drikkevareledelse
- Europa14
- Nordamerika11
- Asien6
- Oceanien2
27 Mad- og drikkevareledelse Bachelor's degrees found
Udvalgte
CETT - Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Grad i kulinariske og gastronomiske videnskaber
- Barcelona, Spanien
Bachelor
Fuldtid
4 år
På campus
Spanish
Takket være alle de erfaringer og viden, der er erhvervet gennem uddannelsen i kulinariske og gastronomiske videnskaber, vil du være i stand til at forstå og visualisere det kulinariske og gastronomiske fænomen fra et videnskabeligt, teknologisk, socialt, kulturelt og forretningsmæssigt perspektiv. Din fremtid starter nu!
Udvalgte
FERRANDI Paris
Bachelor i F&B og Hospitality Management
- Paris, Frankrig
- Rennes, Frankrig + 1 more
Bachelor
Fuldtid
3 år
På campus
Engelsk
Bachelor i F&B og Hospitality Management er et ekspertiseprogram, der kombinerer ledelsesmæssige færdigheder og teknisk ekspertise, der vil gøre det muligt for dig at komme ind i en verden af international gæstfrihed i operationelle ledelsesstillinger.
Udvalgte
Institut Lyfe (formerly Institut Paul Bocuse)
Bachelor in International Culinary Arts Management
- Écully, Frankrig
Bachelor
Fuldtid
3 år
På campus
French, Engelsk
Udvalgte
Università Cattolica del Sacro Cuore
BSc in Food Production Management
- Piacenza, Italien
Naturvidenskabelig bachelor
Fuldtid
3 år
På campus
Engelsk
Udvalgte
University of Parma
Bachelor i fødevaresystem: Management, bæredygtighed og teknologier
- Parma, Italien
Bachelor
Fuldtid, Deltid
3 år
Blandet, På campus
Italiensk
Kandidatkurset i fødevaresystemer: Bæredygtighed, ledelse og teknologi forbereder de studerende til at blive ekspert fødevaresystemledere. Programmet giver de studerende den tværfaglige viden, der er nødvendig for at arbejde i forretnings-, miljø- og naturressourcestyring i landbrugsfødevaresektoren. Denne professionelle profil er i tråd med strategien for bæredygtig udvikling, der er skitseret i Europa-Kommissionens meddelelse "Innovation for bæredygtig vækst: En bioøkonomi for Europa."
Udvalgte
George Brown College
Honours Bachelor of Commerce (Culinary Management)/Honours Bachelor of Commerce (Culinary Management) (Bridging)
- Toronto, Canada
Bachelor
Fuldtid
5 semestre
På campus
Engelsk
Vores forpligtelse til at være en af Canadas bedste kulinariske skoler inspirerede til lanceringen af den kun fire-årige Culinary Management bachelorgrad i Canada. Udvikl den viden og de teknikker, der er nødvendige for at få succes som kok, kulinarisk leder eller iværksætter i vores kulinariske ledelsesuddannelse. Gennem en blanding af teoretisk og praktisk uddannelse vil eleverne få færdigheder og viden til at opnå en succesfuld karriere i nutidens kulinariske og fødevareindustri. Vi er forankret i hjertet af den canadiske kulinariske industri med global rækkevidde og indflydelse. En bro Pathway er tilgængelig for kandidater fra diplomuddannelser i kulinarisk ledelse.
Aeres University of Applied Sciences
Bachelor i fødevarer iværksætteri
- Almere, Holland
- Halifax Regional Municipality, Canada
Bachelor
Fuldtid
På campus
Engelsk
Mad: der er ingen anden produkt i verden, at alle bruger og køber dagligt. Mad påvirkninger hvem vi er, forårsager politiske konflikter, men også bringer folk sammen. I årtier har mad været rigelig for mange mennesker i denne verden, endnu ikke er blevet værdsat dermed. I en stadigt skiftende verden med en voksende befolkning, vil vi brug for mere mad hver årti. På den anden side: fødevarer er noget, vi nyde sammen.
Kendall College
BAi Business - Foodservice Management
- Chicago, USA
- Sydney, Australien + 1 more
BA
Fuldtid
På campus
Den Foodservice Management Koncentration giver business-studerende med et solidt fundament i alle områder af foodservice forvaltning og fødevarerelaterede industrier, herunder operationer
University of Minnesota Crookston
BS in Food Business Management
- Crookston, USA
Naturvidenskabelig bachelor
På campus
Engelsk
Schoolcraft College
Kulinarisk og diætisk driftsledelse Bachelor of Science
- Livonia, USA
Naturvidenskabelig bachelor
Fuldtid, Deltid
2 år
På campus
Engelsk
Bachelor of Science (BS) i Culinary and Dietary Operations Management Program er designet til erfarne kulinariske studerende, der er interesserede i at forfølge en bachelorgrad, der vil føre dem til lederstillinger i fødevare- og ernæringsindustrien. Denne uddannelse kombinerer forretnings- og naturvidenskabelige kurser for at give den kulinariske viden og ekspertise inden for ledelse, fødevarevidenskab og ernæring. Studerende, der går ind i Culinary and Dietary Operations Management Baccalaureate Degree Program forbereder sig til stillinger med stigende ansvar i kulinariske og diætetiske operationer. Gennemførelsen af gradskravene vil også hjælpe eleverne med at forberede sig på at gennemføre eksamener for Certified Dietary Manager (CDM) legitimationsoplysninger fra Association of Nutrition and Food Service Professionals (ANFP), en vigtig legitimation for studerende, der er interesseret i food service operationer.
Ferrières
International Bachelor of Business Administration
- Ferrières-en-Brie, Frankrig
BBA
Fuldtid
4 år
På campus
Engelsk, French
Efter det forberedende kursus følger studerende, der går videre til IBBA, deres kurser på engelsk. I løbet af to år opnår de autonomi og tilpasningsevner, som viser sig effektive i multikulturelle sammenhænge og udvider deres kompetencer inden for deres valgte studieområder.
Le Cordon Bleu University Kobe - Tokyo
Bacheloruddannelse i fødevare- og drikkevareforvaltning
- Kobe, Japan
Bachelor
Fjernundervisning
1. Iværksætteri og forretningsadministration: At udvikle en sund forståelse for iværksætteri og iværksætterprocessen og give de studerende mulighed for at konceptualisere og planlægge udviklingen af enten et hotel, restaurant, mad, vin, turisme, gæstfrihed eller eventrelateret virksomhed fra et iværksætterperspektiv. Introduktion til iværksætteri og iværksætterudviklingsteori om iværksætterindstillinger og -egenskaber Etiske, sociale og bæredygtige fremgangsmåder Pathways til iværksættervirksomheder Industrien og organisationen Markedsføringsplanen Finansiering: Kontanter; Startomkostninger; Fortjeneste og tab 2. Mad- og drikkevareomkostningskontrol: En oversigt over branchen og lederen Håndtering af indtægter og udgifter, der håndterer fødevareproduktionsprocessen Mad- og drikkevarepriser Menu Analyse Arbejdsomkostningsstandarder Diskrimineringslove, mobning på arbejdspladsen og chikane Indkomstkontrol og brug af Teknologi 3. Fødevarekvalitetsstyring: Hvad er fødevarekvalitet? Fødevareproduktion og konserveringskontrol af allergener i fødevarer Udvikling af et fødevaresikkerhedsprogram Understøttelse af dokumenter i et fødevaresikkerhedsprogram Revision af et fødevaresikkerhedsprogram 4. Restaurantkoncepter: Restaurantkoncepter og målmarkeder Placering, placering, placeringsmarkedsføring Menuen og menuplanlægning Principperne for Restaurantdesign og layout Udstyr til køkken og barer Finansplanen og juridiske forpligtelser Forretningsplanen
Tokyo Kasei Gakuin University
Food Professional
- Machida, Japan
Bachelor
På campus
Baseret på diætternes viden og færdigheder og ved at inkorporere en bred vifte af kulturer såsom erhvervsliv og uddannelse, evnen til at opdage og løse forskellige madrelaterede problemer og evnen til at skabe og foreslå "mad der praktiserer velhavende liv" Nourish . Der er også rigelige praktiske programmer i samarbejde med lokalsamfund og virksomheder. Efter eksamen udvides feltet ikke kun til diætistområdet, men også til fødevarevirksomhed, koordinator og uddannelse.
Recep Tayyip Erdogan University
Bachelor i gastronomi og kulinarisk kunst
- Rize, Tyrkiet
Bachelor
På campus
Tyrkisk
Målet med dette program; løse problemer inden for gastronomi og kulinarisk kunst; analysere, designe og forbedre service- og kvalitetsproblemer oprette karriereplaner relateret til erhvervslivet vil være i stand til at forny sig selv med bevidstheden om livslang læring; at dele og formidle viden og erfaring, at uddanne fagfolk inden for turisme, der kan lave akademiske studier om produktion af universel viden.
National Kaohsiung University Of Hospitality And Tourism
Bachelor i mad- og drikkevarestyring
- 1號, Taiwan
Bachelor
Engelsk
Afdelingen blev oprettet i februar 1985. Skolen blev grundlagt. Den første indskrivning af 50 studerende i forårsklassen på det andet juniorskole var baseret på uafhængig tilmelding. I februar i Republikken Kina blev 50 studerende tilmeldt natafdelingen på det andet juniorhøjskole. I august 1989 blev Department of Food and Beverage Management i samarbejde med skolestrukturering opgraderet til at etablere Department of Food and Beverage Management og rekrutterede 100 studerende fra den første dagtidsafdeling. I august 1991 begyndte det at rekruttere 50 studerende til den første dagtimeafdeling. Fangfang Professionelle mad- og drikkevarestyringsmedarbejdere.
Besvar et par spørgsmål, så matcher vi dig med programmer!
Populær type af akademisk grad
Populært studieformat
Bachelor Programmer i Fødevarestudier Mad- og drikkevarevirksomhed Mad- og drikkevareledelse
Bacheloruddannelser er designet til enkeltpersoner til at få en grundlæggende forståelse for et bestemt studieområde. Ofte er en bachelorgrad tilstrækkelig til at lande et godt stykke arbejde, men nogle gange er kandidater fortsætter med at forfølge en postgraduate grad, såsom en mester eller en ph.d.
Mange mennesker vil gerne vide, hvad er en bachelor i Food and Beverage Management? Dette program er designet til at hjælpe deltagerne med at opbygge deres væsentlige viden om fødevarekvalitet, fødevareproduktion og de færdigheder, der er nødvendige for at blive en succesfuld fødevareværksvirksomhed. Studerende kan deltage i kurser som fødevareproduktion, fødevarekvalitetsstyring, fødevarehandel, hospitalslovgivning, mad og vinfilosofi og kvalitetsservice. I løbet af dette program kan eleverne bruge meget tid i praktiske workshops, omfattende prøvesmødelokaler og workshops, der fokuserer på kunst af fine fødevarer.
Personer, der uddannes med en grad i mad og drikkevareforvaltning, besidder ofte mange ønskelige færdigheder. Deltagerne i programmet har generelt stærkere sensoriske færdigheder end andre såvel som den forretningsmæssige, der er kyndig til at blive en succesfuld fødevare iværksætter. Mange er også kreative og innovative tænkere. Hvert af disse træk kan være nyttigt på en række felter.
Udgifterne til en bachelorgrad er helt afhængig af det program, en studerende vælger at deltage i og varigheden af programmet. Studerende skal også beregne leveomkostningerne i de samlede udgifter til deres uddannelse.
Dette program har til formål at forberede eleverne på en række spændende karrieremuligheder. Udover at arbejde i køkken som kok, kan kandidater besidde færdigheder til at gå ind i produktudvikling, mad og design innovation, mad branding eller små virksomheder ledelse. De kan blive markedsføringsdirektør eller fødevarefotograf. Deltagere kan finde succes i hospitalsbranchen eller endda underholdning som en madkanal vært.
Flere institutioner begynder at tilbyde denne type program. Nogle kurser kan være færdige online. For at lære mere om mulighederne for dig, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.