Keystone logo

28 Mad- og drikkevareledelse programs found

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Fødevarestudier
  • Mad- og drikkevarevirksomhed
  • Mad- og drikkevareledelse
Studieområde
  • Fødevarestudier (28)
    • Tilbage til hovedkategori
    Placeringer
    Find flere lokationer
    Grad type
    Varighed
    Studietempo
    Sprog
    Sprog
    Studieformat

    28 Mad- og drikkevareledelse programs found

    Bachelor Programmer i Fødevarestudier Mad- og drikkevarevirksomhed Mad- og drikkevareledelse

    Bacheloruddannelser er designet til enkeltpersoner til at få en grundlæggende forståelse for et bestemt studieområde. Ofte er en bachelorgrad tilstrækkelig til at lande et godt stykke arbejde, men nogle gange er kandidater fortsætter med at forfølge en postgraduate grad, såsom en mester eller en ph.d.

    Mange mennesker vil gerne vide, hvad er en bachelor i Food and Beverage Management? Dette program er designet til at hjælpe deltagerne med at opbygge deres væsentlige viden om fødevarekvalitet, fødevareproduktion og de færdigheder, der er nødvendige for at blive en succesfuld fødevareværksvirksomhed. Studerende kan deltage i kurser som fødevareproduktion, fødevarekvalitetsstyring, fødevarehandel, hospitalslovgivning, mad og vinfilosofi og kvalitetsservice. I løbet af dette program kan eleverne bruge meget tid i praktiske workshops, omfattende prøvesmødelokaler og workshops, der fokuserer på kunst af fine fødevarer.

    Personer, der uddannes med en grad i mad og drikkevareforvaltning, besidder ofte mange ønskelige færdigheder. Deltagerne i programmet har generelt stærkere sensoriske færdigheder end andre såvel som den forretningsmæssige, der er kyndig til at blive en succesfuld fødevare iværksætter. Mange er også kreative og innovative tænkere. Hvert af disse træk kan være nyttigt på en række felter.

    Udgifterne til en bachelorgrad er helt afhængig af det program, en studerende vælger at deltage i og varigheden af ​​programmet. Studerende skal også beregne leveomkostningerne i de samlede udgifter til deres uddannelse.

    Dette program har til formål at forberede eleverne på en række spændende karrieremuligheder. Udover at arbejde i køkken som kok, kan kandidater besidde færdigheder til at gå ind i produktudvikling, mad og design innovation, mad branding eller små virksomheder ledelse. De kan blive markedsføringsdirektør eller fødevarefotograf. Deltagere kan finde succes i hospitalsbranchen eller endda underholdning som en madkanal vært.

    Flere institutioner begynder at tilbyde denne type program. Nogle kurser kan være færdige online. For at lære mere om mulighederne for dig, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.