Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 8 Bachelor i Madleveringsledelse 2023

8 Bachelor Programmer i Madleveringsledelse 2023

overview

En bachelorgrad er en bachelorgrad, der normalt tager omkring fire år at fuldføre. At tjene denne grad kan forberede dig til en karriere inden for dit studieområde eller give dig de nødvendige forudsætninger for at forfølge videregående uddannelse.

Hvad er en bachelor i Food Service Management? Denne grad kan være et godt valg, hvis du er interesseret i den daglige drift af en restaurant eller anden mad service facilitet. Et par af de emner, der dækkes gennem kurser, kan omfatte sanitet, ernæring, madlavning og madplanlægning. Når du har afsluttet denne grad, skal du få en god forståelse for, hvordan madtjenester kan forvaltes med succes.

At arbejde i denne grad kan give dig en række nyttige evner, herunder pengehåndteringsfærdigheder, der kan hjælpe dig med at være bedre til at håndtere dine personlige aktiver og ledelsesmæssige færdigheder, der kan hjælpe dig med at kommunikere og arbejde sammen med andre lettere. Du kan også blive vidende om ernæring, så du kan træffe gode valg vedrørende dit helbred.

Du kan sammenligne priserne på forskellige skoler for at anslå prisen på din uddannelse og hjælpe med at finde de bedste muligheder for at passe til dit ønskede prisklasse. Priserne kan være meget forskellige fra den ene institution til den næste.

At tjene en bachelorgrad i food service management kan forberede dig til at blive succesfuld i en række karrierer relateret til fødevareindustrien. Du kan vælge at forfølge en karriere i en restaurant, der arbejder som kok, leder, maître d 'eller anden medarbejder. Du kan også undersøge mulighederne for at arbejde på cafeteriet på et hospital eller en anden organisation som en fødevarearbejder, ernæringsspecialist eller fødevarekøber.

En bachelorgrad i food service management kan opnås gennem online programmer eller på universiteter over hele verden. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

read_more

filters

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Turisme og hotelvirksomhed
  • Hotelvirksomhed
  • Madleveringsledelse
fields_of_study
  • Turisme og hotelvirksomhed (8)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format