15 Fødevarevidenskab Bachelor's degrees found
- Naturvidenskabelig bachelor
- Bachelor
- Sundhedspleje
- Ernæringsvidenskab
- Fødevarevidenskab
- Europa8
- Asien3
- Oceanien2
- Nordamerika2
15 Fødevarevidenskab Bachelor's degrees found
Udvalgte
Fulda University of Applied Sciences
Industrial Engineering Life Sciences (BSc)
- Fulda, Tyskland
Naturvidenskabelig bachelor
Fuldtid
7 semestre
På campus
Engelsk
Kompleksiteten af processer i fødevareindustrien kræver uddannelse af tværfaglige specialister. De skal have solid forretningsviden inden for områderne produktudvikling, produktkommercialisering, produktudbud, innovationsledelse og markedsføring. De bør også være dygtige til at anvende fødevareteknologi.
Udvalgte
University of Applied Sciences Upper Austria
Fast-track counseling
Bachelorgrad i fødevareteknologi og ernæring
- Wels, Østrig
Naturvidenskabelig bachelor
Fuldtid
6 semestre
På campus
German
Fast-track counseling
Dette kursus giver en forståelse af ernæring og de videnskabelige og tekniske aspekter af fødevareproduktion. Kandidater er kvalificerede til at udvikle sunde og bæredygtigt producerede fødevarer af høj kvalitet.
Udvalgte
Fulda University of Applied Sciences
Fødevareteknologi (B.Sc.)
- Fulda, Tyskland
Naturvidenskabelig bachelor
Fuldtid
7 semestre
På campus
Engelsk, German
Bacheloruddannelsen i fødevareteknologi tilbyder studerende en uddannelse relateret til praksis som fødevareingeniør på et akademisk grundlag. Hele fødekæden ("Fra gård til bord") betragtes fra et teknologisk, teknisk, økonomisk og videnskabeligt synspunkt.
St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway
Bachelor of Applied Science i fødevarer og virksomhedsledelse
- 0551, Irland
Naturvidenskabelig bachelor
Fuldtid
På campus
Engelsk
Den B.Appl.Sc i Mad & Business Management er designet til at opfylde dette behov ved at give industrien med multi-dygtige kandidater, der kan hjælpe dem med at konkurrere med succes i et stadig mere konkurrencepræget og globalt marked.
Indonesia International Institute for Life Sciences (i3L)
Bachelor i fødevareteknologi
- Jakarta, Indonesien
Bachelor
Fuldtid
På campus
Engelsk
Fødevareteknologi er en gren af fødevarevidenskab som beskæftiger sig med de faktiske produktionsprocesser til at gøre fødevarer. For at opfylde og fastholde sin ernæringsmæssige kvalitet, skal maden være både sikkert produceret og sikkert leveret til forbruger. Dette kræver behandling teknologier til at omdanne råvarer til fødevarer samt bevaring teknologier til at øge holdbarheden af fødevarer ...
Szent István University, Faculty of Food Science
BSc i fødevarer engineering
- Budapest, Ungarn
Naturvidenskabelig bachelor
Fuldtid
På campus
Engelsk
Programmet har til formål at træne fødevareindustrien ingeniører
California State Polytechnic University Pomona College of Business Administration
Bachelor of Science in Agribusiness and Food Industry Management
- Pomona, USA
Naturvidenskabelig bachelor
På campus
Engelsk
University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine, Cluj-Napoca
Bachelor i fødevareteknik
- Bună Ziua, Rumænien
Bachelor
Bacheloruddannelsen INGINERIA OF FOOD PRODUCTS har som overordnet mål uddannelse af teknologiske specialister inden for fødevareindustrien; dette program har været i drift siden 2009, er akkrediteret i 2015 og har en varighed på 4 års studier, et dagskursus med 240 point, ifølge Bologna -aftalen.
Panyapiwat Institute of Management
Food Processing Technology Management Bachelor Program
- Bang Talat, Thailand
Bachelor
Engelsk, Thai
Verdensbefolkningen stiger med stigende efterspørgsel efter mad. Dyreopdrætvirksomheden er en mid-water-virksomhed i forsyningskæden, der spiller en vigtig rolle. Serverer til at producere og fodre kød af høj kvalitet til fødevareindustrien. Fra visionen om at være "verdens køkken" i dag, dyreopdræt og fødevareforarbejdningsstilarter Brug af moderne teknologi, sikker og miljøvenlig.
University College Birmingham
BS i bageri og konditoriteknologi
- Birmingham, Det Forenede Kongerige
Naturvidenskabelig bachelor
På campus
Engelsk
Har du en passion for bagning? Drømmer du om at blive chokoladefabrikant eller patissier eller endda starte din egen bagevirksomhed?
Al-Quds University
Fødevareteknik
- Abu Dis, Palæstina
Bachelor
På campus
Avestan
Fødevareindustrien er afhængig af en lang række processer til fremstilling af den store mængde mad, vi ser i dag. Fødevareteknik bruger principperne for kemi, mikrobiologi og teknik til at designe fødevareproduktionsprocesser. Undervisningsplanen for Food Engineering Department fokuserer på at give den studerende de færdigheder og koncepter, der er relateret til madteknik og teknologi, der fokuserer på at udvikle nye fødevarer, designe processer til produktion af disse fødevarer, vælge emballagemateriale, studere holdbarhed og sensoriske evaluering af produktet. Design og kontrol af operationer i fødevarefabrikker, metoder til produktion af funktionelle fødevarer, kvalitetskontrol af fødevareprodukter ud over at styre fødevarefabrikker og metoder til markedsføring af fødevareprodukter. Ud over de mikrobiologiske og kemiske tests vil studerende inden for fødevareteknik studere grundlæggende fænomener, der er direkte relateret til produktionen af fødevarer og deres egenskaber. Instituttets undervisningsplan kvalificerer sine kandidater til at påtage sig flere og varierede opgaver i fødevareindustrien, der er blevet en industri, der kombinerer høje teknologier og flere processer baseret på biokemi og teknologi. Fødevareingeniørafdelingen er kendetegnet ved, at den kvalificerer sin kandidat til at arbejde inden for bioteknologi (bioteknologi) og fødevareindustri. Ud over at arbejde i forskellige grene af fødevareindustrien og bioteknologien vil instituttets kandidater være kvalificerede til at arbejde også inden for farmaceutiske og kosmetiske industrier og inden for forskning inden for forskningsinstitutioner, der er interesseret i biovidenskab og miljøteknik. De vil også være i stand til at arbejde i institutioner, der beskæftiger sig med kontrol med fødevare- og bioteknologiindustrien (Institution for Standards and Metrology). De vil også være i stand til at arbejde i konsulentfirmaer, der beskæftiger sig med fødevare- og miljøudvikling.
Brigham Young University - Idaho College of Education and Human Development
Fødevarevidenskab (hovedfag: bachelor-niveau)
- Online USA
Bachelor
På campus
Fødevarevidenskab bruger videnskabelige og tekniske principper til at studere mad, dets konservering og forarbejdning.
College Of Agriculture, Food & Rural Enterprise
BSc (Hons) grad i fødevareteknologi
- Antrim, Det Forenede Kongerige
Naturvidenskabelig bachelor
På campus
Engelsk
Honours Degree in Food Technology, valideret af Ulster University, er designet til at udstyre kandidater med viden og færdigheder til at komme ind i en konkurrencedygtig global fødevareforarbejdningsindustri.
Massey University
Bachelor i fødevareteknologi med æresbevisninger
- Auckland, New Zealand
- Palmerston North, New Zealand
Bachelor
Fuldtid
4 år
På campus
Engelsk
Massey University 's Bachelor of Food Technology med Honours er den eneste grad i Australasien, der kombinerer fødevarevidenskab, fødevareingeniør og fødevarevirksomhed. 75% af vores kandidater har job inden for seks måneder efter eksamen.
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology
Bachelor of Science (Fødevareteknologi og Ernæring)
- Melbourne, Australien
Bachelor
Fuldtid
3 år
På campus
Engelsk
Brændstofindholdet. Undersøg madvidenskab. Med en matematik grad kan du forfølge en række karriereveje inden for branchen inden for områder som forarbejdning, fremstilling, emballering, marketing, forskning, kvalitetssikring, produktudvikling og uddannelse.
Besvar et par spørgsmål, så matcher vi dig med programmer!
Populær type af akademisk grad
Populært studieformat
Bachelor Programmer i Sundhedspleje Ernæringsvidenskab Fødevarevidenskab Madteknologi
Afslutningen af en bachelorgrad er en vigtig præstation i ens uddannelsesrejse. Fire års intensiv universitetsstudie fortsætter med at producere velafrundede kandidater, der er villige til direkte at komme ind i kvalificerede job.
Du har måske undret dig, hvad er en bachelor i fødevareteknologi? Programmer fokuserer ofte på forskellige aspekter af branchen, såsom forarbejdning, sikkerhed, opbevaring, kvalitetskontrol og ernæring. Studerende har en tendens til at starte med at opbygge et stærkt fundament i videnskaben ved at tage kurser i avanceret matematik, kemi, biologi og fysik. Når de mestrer teorien, skal de blive velbevandrede inden for emner som emballage, sensorisk evaluering, fødevareteknik og produktudvikling.
Kandidater finder, at de ser på industrialiserede fødevaresystemer fra et helt andet perspektiv. De kan udvikle mere raffinerede smag, der gør dem i stand til at nyde desserter, drikkevarer og gourmetpris på et nyt niveau. På grund af verdens voksende befolkning og stærke efterspørgsel finder mange arbejde lige efter eksamen.
Undervisningsrenter varierer mellem institutionerne. Udsatte studerende kan muligvis beregne udgifterne til uddannelse ved at bruge oplysninger på en skoles hjemmeside. De fleste gymnasier har finansielle hjælpeafdelinger til at tilbyde lån og stipendier til dem, der kvalificerer sig til dem.
Jobmuligheder afhænger meget af elevens interesser og evner. Dem, der har det godt i videnskabskurser, kan senere arbejde i et laboratorium eller produktionsanlæg. Kreative alumner kan finde beskæftigelse med at udvikle nye produkter, teknikker og opskrifter. Analytiske, detaljerede personer kan bruge deres uddannelse til at arbejde i overensstemmelse med lovgivningen i enten den offentlige eller private sektor. Andre specialiserer sig i transport og logistik. Entrepreneurial-minded kandidater kan starte deres egen købkæde eller måltid forberedelse virksomhed.
Studerende vil sandsynligvis finde institutioner, der tilbyder madteknologi grader i Europa, Asien og ud over. Før du tilmelder dig fuldtid, kan nogle studerende være i stand til at komme videre ved at tage kurser online. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.