Keystone logo

25 Bachelor Programmer i Maleri 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Kunststudier
  • Kunstfagene
  • Maleri
Studieområde
  • Kunststudier (25)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Bachelor Programmer i Maleri

Optjening en Bachelor i Maleriet er en ideel mulighed for folk, der ønsker at studere et bredt sæt af synspunkter omkring malerkunsten. Studerende, der modtager en grad i maleri kan blive velstående og respekterede kunstnere med en række overførbare færdigheder. Når eleverne har dimitterede med en bachelor i Maleri, kan de finde arbejde inden for skulptur, fotografi og tegning.

Hvad er en bachelor i maleri? Denne grad er videreuddannelse, der vil udstyre de studerende med viden nødvendigheder som præsentation og udstilling, socialt engagement, samarbejde og portfolio evaluering. Studerende vil også lære de grundlæggende byggesten i maleri, såsom anvendelse af maling og beslægtede kemiske farve stoffer duge og andre materialer. Enkeltpersoner kan arbejde hen imod en karriere, der forbedrer kreativitet og tilskynde udtrykke idéer, følelser og indre visioner.

Der er mange grunde til at vælge at få en bachelorgrad i maleriet. Programmet lærer en række færdigheder, såsom grafisk design, maleri, skulptur, grafik, digital billedbehandling og interaktivt design. Derudover en bachelor i dette område gør det muligt for enkeltpersoner at udvikle intellektuelle og kreative færdigheder forlanges for succes på de globale design og kunst samfund.

Omkostningerne varierer afhængigt af skolen, og længden programmet spænder mellem et og tre år. Det er vigtigt, at du nok undersøge studieforløbet at sikre, at programmet tilbydes passer til dine mål.

Kandidater er i høj efterspørgsel efter en række stillinger, såsom museumsfolk gallerister, arkivarer, kunsthistorikere og bibliotekarer, community art directors, tilskud specialister, kunstkritikere og kunst bedømmere. Studerende vil udvikle færdigheder i at behandle spørgsmål vedrørende selvudfoldelse, restaurering, og replikation.

Mange internationale muligheder er tilgængelige for programmet fra en række universiteter. Online-kurser er et ideelt valg for dem, der bor i fjerntliggende områder rundt om i verden med lidt adgang til en facilitet. Internet-baserede muligheder også tage højde for personer, der kræver en fleksibel tidsplan. For at komme i gang med et kursus, at søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.