Keystone logo

11 Bachelor Programmer i Scenekunst Filmvidenskab Manuskriptforfatter 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Scenekunst
  • Filmvidenskab
  • Manuskriptforfatter
Studieområde
  • Scenekunst (11)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Bachelor Programmer i Scenekunst Filmvidenskab Manuskriptforfatter

Optjening en Bachelor i Screenwriting er en glimrende mulighed for de personer, der ønsker at forbedre deres skrivefærdigheder og gøre deres lidenskab til en realitet. Studerende opnår en grad i manuskriptforfatter kan arbejde i kunst, underholdning og rekreation industrier.

Hvad er en bachelor i Screenwriting? Fagligt er det en metode til at udstyre de studerende med nødvendige viden for succes i en manuskriptforfatter karriere, med en koncentration på visuel historiefortælling. Det blander studier fra forskellige discipliner, såsom humaniora, engelsk, filosofi, historie og fine kunst at uddanne studerende om de færdigheder, der kræves for screenwriting industrien. Program Deltagerne vil få en stærk forståelse af sammenflettede karakter tema, historie, handling, karakter, visuals, og dialog. Desuden graden fremmer samarbejde og global interaktion med kammerater og fakultet til at sætte gang i kreativitet og fantasi.

Der er flere grunde til, at de studerende vælger at tjene en Bachelor i Screenwriting grad. For eksempel program lærer en række færdigheder, såsom at skrive til tv og film, medium konvertering, komponenter i et script, og omskrivning og redigering filmmanuskripter. Studerende kan forvente at tage kurser i humaniora, offentlige taler, kreativ skrivning, engelsk, Shakespeare, litteraturteori, manuskriptforfatter workshops, skrivning, forlagsvirksomhed, og historie.

Program varierer og afhænger af universitetet. Studieordningen varer mellem tre og fire år. Derfor er det afgørende for en kommende elev til forskning skoler grundigt for at sikre, at programmet tilbydes passer deres mål.

Kandidater fra programmet befinder sig ofte i høj efterspørgsel efter stadig mere konkurrencedygtige karriere som manuskriptforfattere, instruktører og producenter i tv, film, og nyhedsmedier. Andre karriere muligheder omfatter job som redaktører, dramatikere, forfattere og journalister.

Talrige internationale muligheder for programmet findes fra en række forskellige universiteter. Online klasser er en enestående mulighed for studerende, der bor i isolerede områder i verden med lidt adgang til en facilitet. Web-baserede valg også tage højde for de studerende, der kræver en fleksibel tidsplan. For at komme i gang med et kursus, at søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.