Keystone logo

9 Bachelor Programmer i Markedsføring Markedsføring Markedsføringsforskning 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Markedsføring
  • Markedsføring
  • Markedsføringsforskning
Studieområde
  • Markedsføring (9)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Bachelor Programmer i Markedsføring Markedsføring Markedsføringsforskning

Den bachelor-grad er designet til at være det højeste niveau bachelor-grad på et givet område. Dens studieforløb er bygget til at give kandidaten med en grundlæggende viden om den bedste praksis og teoretiske fundament for et givet felt, samt dets historie.

Hvad er en Bachelor i Marketing Research? Det er en grad med en specialiseret studieforløb i underfelt for markedsføring, der er mest optaget af, hvad der gør reklame effektiv eller ineffektiv. Kandidater forfølger denne grad lærer både generelle principper for effektiv reklame og specifikke måder at strategize for målgrupper. Uddannelserne på dette område har en tendens til at nå dette ved at kombinere traditionelle marketing kurser og specifikke klasser i denne form for strategisk forskning at give de studerende en færdighed sæt, der er rettet mod at kunne levere denne indsigt til kunder og arbejdsgivere.

Fordelene ved en bachelorgrad i marketing forskning over en mere generaliseret grad i området er mange. Da feltet er både stort og komplekst, specialisering giver eleverne mulighed for at blive mere konkurrencedygtige ved at få praksis med de færdigheder, de sandsynligvis brug for professionelt.

Omkostningerne til en grad i marketing forskning har tendens til at variere meget afhængig af universitetets hjemland og sin model af drift. For at finde ud af, hvad undervisning omkostninger er på en bestemt skole, er det bedst at kontakte den skole direkte.

Kandidater, der fuldføre en bachelor i Marketing Research generelt finde beskæftigelse i reklamebranchen, rådgive virksomheder og kundevirksomheder. De er vigtige teammedlemmer på enhver strategisk reklame hold, og de har også en tendens til at finde beskæftigelse i konsulentfirmaer, der rådgiver agenturer udefra så godt.

De fleste uddannelser i strategisk markedsføring tilbyder også stærke komponenter fjernundervisning.Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.