Keystone logo

16 Bachelor Programmer i Journalistik og massekommunikation Mediekundskab Medier og design 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Journalistik og massekommunikation
  • Mediekundskab
  • Medier og design
Studieområde
  • Journalistik og massekommunikation (16)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Bachelor Programmer i Journalistik og massekommunikation Mediekundskab Medier og design

En bachelor 's grad forbereder ofte studerende til professionelle karriere gennem generelle klasser og kurser er vigtige for den specifikke større. Det kan tage alt fra tre til syv år at fuldføre denne grad.

Hvad er en bachelor i Medier og Design? Denne bachelorgrad kombinerer in-class læring med hands-on erfaring til at give de studerende en faglig viden om edb-medier design. De nærmere af programmet afhænger af institutionen, men mange fokuserer på projektledelse, udviklingsmæssige teori og produktionsprocessen. Kurser der er nødvendige for denne grad kan omfatte avancerede illustration, skriver for digitale medier, digital layout og design, nye teknologier, motion grafik, kamera og billede, medier historiefortælling, og grafisk design og kunst.

Efter at have afsluttet denne grad, vil de studerende være i stand til at skabe både interaktive og aktive videoer, animationer og grafik.Disse færdigheder kan føre til entry-level positioner til midten management job inden de voksende områder af motion graphics, produktion, spil, video eller design.

Som du forsøger at regne ud, hvis denne bachelorgrad er rigtigt for dig, er du nødt til at overveje undervisningen. Den typiske omkostninger afhænger af, hvor skolen er placeret, hvor du bor, hvordan du tager klasser og hvor mange klasser, du tager i løbet af et semester.

Med en bachelor i Medier og Design, kan du finde et job i en række forskellige områder. Nogle studerende ender med titler som art director, projektleder, webdesigner, video editor, multimedie specialist, spildesigner, animator, grafiker, reklame kunstner og kommunikation manager. Den nøjagtige position du ender med kunne afhænge af dit område af specialisering, tidligere erfaringer og karrieremål.

Når du regne ud hvilke bacheloruddannelse er rigtigt for dig og dine karrieremål, er du nødt til at henvende sig til en skole.Heldigvis ansøgningsprocessen er forholdsvis enkel. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.