Keystone logo

28 Bachelor Programmer i Medieteknologi 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Journalistik og massekommunikation
  • Mediekundskab
  • Medieteknologi
Studieområde
  • Journalistik og massekommunikation (28)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Bachelor Programmer i Medieteknologi

Den bachelorgrad er normalt den højeste udmærkelse gives i en bachelor-uddannelse. Kandidater fra dette program kan enten flytte ind karriere positioner eller vælger at arbejde hen imod yderligere akademiske udmærkelser. Uddannelsen tager normalt omkring fire år at gennemføre; kandidater opnå 120 semester kreditter i deres valgte fagområde.

Hvad er en Bachelor i Medieteknologi? Dette program fokuserer på at give et fundament i den teknologi, der anvendes til digitale medier systemer. Disse omfatter de teknologier, der anvendes i analysen af ​​medier, der producerer interaktive medier, distribution af digitalt indhold, og generering af interaktive medier. Ved eksamen, eleverne forstår de forskellige hardware og software, der anvendes til at understøtte digitale medier. Kandidater er i stand til at udvikle digitale medieprojekter.

Med en vægt på kreativitet og produktion, kursusaktiviteter i dette program forbereder de studerende med både en praktisk fundament i elektronik, datalogi, og digitale medier teknologi, og fokus på den kreative udvikling af programmer, indhold, grafik og medier. Kandidater er parate til at deltage i opfyldelsen og spændende karriere i mediebranchen i konstant udvikling.

Omkostningerne ved at deltage i dette bacheloruddannelsen kan variere fra skole til en anden, især da disse skoler er placeret i en række forskellige lande. For specifikke oplysninger om undervisning og gebyrer, bør interesserede enkeltpersoner kontakte skolerne efter eget valg.

Den digitale medieindustri er under hastig forandring og udvikling. Der er i øjeblikket en masse efterspørgsel efter personer, der kreativt kan levere Internet udvikling, spil og informationssystemer.Kandidater fra dette program kan finde karriere med store medievirksomheder, Internet virksomheder og multimedie virksomheder. Job titler omfatter Digital Media Specialist, Digital Content Producer, Digital Campaign Specialist, audiovisuel produktion Specialist, direktør for digitalt indhold og medier, og marketingchef. Karriere lover spændende og konstant skiftende arbejde erfaringer.

Hvis du er interesseret i at deltage i dette program, se på din skolegang muligheder i programmet notering. Brug føringen formularer til at kontakte skolerne. For mere information, er det bekvemt at søge efter dit program nedenfor og kontakte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.