Keystone logo

12 Bachelor Programmer i Ingeniørvidenskab Materialeteknologi Metallurgi 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Ingeniørvidenskab
  • Materialeteknologi
  • Metallurgi
Studieområde
  • Ingeniørvidenskab (12)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Bachelor Programmer i Ingeniørvidenskab Materialeteknologi Metallurgi

Undergraduate programmer forbereder eleverne ved at give et grundlæggende grundlag for deres fagområde. Disse faste byggesten giver eleverne mulighed for at starte i deres karriere eller fortsætte med at modtage en kandidatgrad.

Hvad er en Bachelor i Metallurgi? Dette program indebærer undersøgelse af mineralforarbejdning og udvinding. Studerende vil være i stand til at identificere de fysiske aspekter af metallurgi, såsom at arbejde med metaller. Programdeltagere lærer også at separere vigtige mineraler, rense høje koncentrationer af mineraler og bruge dem til at danne produkter. I løbet af programmet lærer eleverne at kaste, smide og ekstrudere metal og hvordan styrken af ​​disse produkter styres gennem forskellige processer.

Studerende lærer væsentlige færdigheder i at maksimere produktionen og forbedre energieffektiviteten for indenlandske og internationale virksomheder. En Bachelor i Metallurgi forbedrer en studerendes evne til at finde en position på dette voksende videnskabelige område.

Selvom denne omfattende grad tilbydes på internationale universiteter rundt om i verden, varierer undervisningsomkostningerne afhængigt af hvilken skole den studerende vælger at deltage i. Det er en god ide for interesserede studerende at kontakte adgangskontorer for at forstå de mest aktuelle programomkostninger.

Studerende, der graduerer med en bachelor i Metallurgi, kan finde karrierer inden for forskning, industri eller ledelse, eller de kan vælge at fortsætte med at gå på skole. Metallurgiske ingeniører arbejder i malmbehandlingsanlæg, raffinaderier, stålværker, metalfabrikanter og laboratorier. Metallurgiområdet vokser som mineraludvinding og forfining er i høj efterspørgsel. Ikke alene er denne proces kritisk for udvikling og produktion af forskellige produkter, det hjælper også eleverne med at arbejde med miljøet også.

Mennesker, der ikke bor i nærheden af ​​et universitet, kan stadig opnå en bachelorgrad i metallurgi gennem online-programmer.Dette giver eleverne mulighed for at tjene deres grader fra deres hjem. Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.