Keystone logo

11 Bachelor Programmer i Økonomi Bachelor Miljøøkonomi 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Økonomi
  • Bachelor
  • Miljøøkonomi
Studieområde
  • Økonomi (11)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Bachelor Programmer i Økonomi Bachelor Miljøøkonomi

Bacheloruddannelser kræver tre til fire år på fuld tid kurser, med to års studier dedikeret til liberale kunst og generelle uddannelse klasser. Graden er minimumsniveauet for uddannelse er nødvendig for en videregående uddannelse.

Hvad er en bachelor i miljøøkonomi? Fokus i miljøøkonomi beskæftiger sig med forholdet mellem Jordens systemer, økonomi, og den begrænsede ressourcegrundlag. Undersøgelser koncentrere sig om økonomi i større sammenhæng, hvad vi ved om verden gennem videnskab og relaterede discipliner. Kursusaktiviteter er primært kvantitativ, centreret om statistik, matematik og økonomi. Tager liv og fysiske videnskab klasser giver studerende til at bryde ud i mere specialiserede områder.

Studerende tjener en bachelorgrad i miljø økonomi også få mange fordele i deres personlige og professionelle liv.Disse omfatter dom og beslutningstagning færdigheder, kritisk tænkning evner, og ressourceforvaltning, alt der kan være til gavn for en række karrierer.

Omkostningerne ved at tjene en bachelorgrad varierer baseret på det land undersøgelsen, skolen, og programmet længde. For at få en bedre forståelse af studieafgifter og tilmelding gebyrer forbundet med dit program af valg, skal du kontakte indlæggelser kontor facilitet, der tilbyder den grad.

Kandidater tjener en grad i miljøøkonomi kan finde karrieremuligheder i den hurtigt voksende inden for miljøøkonomi på tværs af forskellige industrier, herunder statslige organer, nonprofits og offentlige og private sektor. Nogle erhverv omfatter marketingkoordinator, økonomisk analytiker, arealanvendelse planner, og rådgivning positioner arbejder som projektleder. Andre kan beslutte at fremme deres studier i et graduate skole program inden for områder som jura, økonomi, den offentlige orden, eller administration ressourcer.

Online og internationale programmer er tilgængelige for personer med begrænset adgang til en facilitet eller dem, der har brug for mere fleksibilitet i den pædagogiske proces. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.