Keystone logo

58 Bachelor Programmer i Miljøvidenskab Miljøledelse 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Miljøvidenskab
  • Miljøledelse
Studieområde
  • Miljøvidenskab (58)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Bachelor Programmer i Miljøvidenskab Miljøledelse

Optjening en Bachelor i Environmental Management er en ideel mulighed for personer, der ønsker at planlægge, gennemføre og kontrollere alle facetter af at sikre overholdelse af sikkerhedskravene, love sundhed og miljø, regler og politikker. Det giver beskyttelse af mennesker og miljø i alle aspekter af planer miljøstyringssystemer, procedurer og operationer.

Hvad er en Bachelor i Environmental Management? Denne grad koncentrerer sig om den viden og færdigheder er nødvendige for at være effektive miljømæssige ledere. Studerende vil også lære de grundlæggende byggesten i at identificere og evaluere de nuværende og fremtidige luft, vand, jord og energi ressourcebehov. At lære disse teknikker gør det muligt at fremsætte alle relevante henstillinger og fortalervirksomhed vedrørende miljømæssigt bæredygtige løsninger og praksis. Derudover en bachelor i dette område giver den enkelte mulighed for at udvikle de intellektuelle færdigheder, der er nødvendige for succes i den globale miljøforvaltning.

Der findes mange grunde til at vælge at tage en bachelor i Environmental Management kursus. Programmet giver en tværfaglig tilgang til miljøforvaltning, herunder forureningsbegrænsende, politikker og regler. Kursusaktiviteter omfatter statistik, forskning, calculus, biologi og kemi.

Omkostningerne varierer afhængigt af skolen, og længden programmet ligger mellem tre og fire år. Det er vigtigt, at du nok undersøge program efter eget valg for at sikre, at det passer dine mål.

Studerende, der modtager en grad i miljøledelse kan blive velstående og respekteret med en række overførbare færdigheder. Kandidater udvikle en stærk baggrund i miljø- ledelsesfunktioner. Studerende finde karrieremuligheder inden for sundhed, risikovurdering, forurening oprydning, den offentlige sikkerhed, risikostyring, risikostyring og miljø sundhedspolitikker og regler.Graden forbereder også enkeltpersoner for positioner i bevarelse og vildtforvaltning, hav- og kystområder, industriel økologi og bæredygtige forretningsmuligheder.

Mange internationale muligheder er tilgængelige fra en række universiteter. Internet-baserede kurser er et ideelt valg for dem, der bor i fjerntliggende områder rundt om i verden med begrænset adgang til en facilitet. Online muligheder også tage højde for personer, der kræver en fleksibel tidsplan. For at komme i gang med et kursus, at søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.