Keystone logo

1 Bachelor Programmer i Mode Mode-PR 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • Naturvidenskabelig bachelor
 • BA
 • BBA
 • Mode
 • Mode-PR
Studieområde
 • Mode (1)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Bachelor Programmer i Mode Mode-PR

  En bachelor i Fashion PR er for studerende, der er interesseret i high fashion og public relations, som, når de kombineres, oversætte til at fremme et modebrand eller mærker gennem en række kreative afsætningsmuligheder. Der er mange muligheder for denne type program både nationalt og internationalt.

  Hvad er en Bachelor i Fashion PR? Programmer kombinerer praktisk kursusaktiviteter i mode merchandising og markedsføring med hands-on praktik i branchen. Typiske første års kurser for dette program omfatter introduktion til PR og medier inden for modebranchen, introduktion til design og kultur, og mode illustration digital kommunikation. Upperclass kurser kan omfatte styling, branding og kreativ markedsføring. Programmet ofte kulminerer i en serie af meget individualiserede projekter, praktik og portfolio udvikling.

  Udgifterne til dette program varierer efter institution og placering, og kursusaktiviteter tager typisk tre til fire år at gennemføre.Det er vigtigt for potentielle studerende til at forske i skole grundigt for at sikre, at programmet tilbydes passer deres mål.

  Mange studerende vælger en Bachelor i Fashion PR primært fordi de ønsker at arbejde i et kreativt og dynamisk område. Under denne grad giver et solidt fundament af industriens principper og en segue i modeverdenen, som er notorisk svært at bryde ind.

  Kandidater fra en bachelor i Fashion PR har sikret sig beskæftigelse inden for mode journalistik, køb, detailstyring og mode markedsføring. Modehuse holde denne form for grad højt. Der er utallige positioner i mode design industrien, at en studerende kan udfylde med denne grad under hans eller hendes bælte, især PR Manager eller marketingchef. Kort sagt, vil du blive styre omdømme en designer, design hus eller kæde.

  Klasser kan tages enten på fuld tid eller deltid, når der arbejdes hen imod denne grad.Hvis du jonglerer deltidsarbejde, kan online-kurser være en god mulighed. Med undtagelse af praktikophold, mange universiteter tilbyder de fleste af deres klasser i en fjern-undervisningsmodul. For at finde den rigtige skole for dig, at søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.