Keystone logo

15 Bachelor Programmer i Humaniora Etik 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Humaniora
  • Etik
Studieområde
  • Humaniora (15)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Bachelor Programmer i Humaniora Etik

Studerende interesseret i at forfølge en bachelorgrad i etik vil have en stor interesse i, hvordan moral bestemmes, og den måde, vores opfattelse af rigtigt og forkert kan spille en rolle i politik og samfund. Kandidater fra denne grad vil være parat til at forfølge en karriere i en række forskellige felter eller forskud til en kandidatgrad program.

&nbsp

Hvad er en bachelor i etik? Ligesom mange bacheloruddannelser, dette kursus tager typisk omkring fire år at gennemføre. To år vil bestå af almen uddannelse kurser. Uddannelsesprogram kurser og store-relaterede valgfag omfatter ofte emner i filosofisk teori og ræsonnement, deduktive logik, moralske problemer, historie filosofiske tænkning, sociale spørgsmål og offentlige politikker, sundhedsøkonomi, miljøetik, jura og statskundskab.

&nbsp

Studerende kan vælge at forfølge en bachelor i Etik af mange forskellige årsager.Blandt de færdigheder, der undervises i dette program er kritisk tænkning, kommunikation, information management og forskning, som alle kan anvendes i en bred vifte af faglige og personlige anvendelser.

&nbsp

Omkostningerne ved at tjene en bachelorgrad i etik har mange potentielle variabler, herunder den form for universitet du deltage, og hvor lang tid programmet tager at fuldføre. Gør din due diligence, når du undersøger eventuelle skole for at sikre, at den opfylder dine behov.

&nbsp

Kandidater fra en bachelor i Etik program kan gå på at udforske en vifte af karriereforløb, herunder specialister public relations, fundraising ledere og personalechefer, som et par eksempler. Andre kandidater finder arbejde i erhvervslivet, socialt arbejde, by- og regional planlægning, og forskellige offentlige stillinger.Denne grad er også særdeles velegnet til dem, der ønsker at fortsætte deres uddannelse med en juris læge eller jurist, på grund af sin vægt på den offentlige orden og ræsonnement.

&nbsp

Der er internationale kurser til rådighed for Bachelor i etik-programmet; du kan også vælge at tilmelde sig en online grad program. For at komme i gang med et kursus, at søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.