Keystone logo

63 Bachelor Programmer i Musikvirksomhed 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • Naturvidenskabelig bachelor
 • BA
 • BBA
 • Scenekunst
 • Musik
 • Musikvirksomhed
Studieområde
 • Scenekunst (63)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

  Bachelor Programmer i Musikvirksomhed

  Universiteter verden tilbyder en bachelor 's grad til studerende, der fuldføre en bacheloruddannelse. Længden af ​​denne type undersøgelse varer typisk fire år. En bachelor 's grad betegner akademiske præstationer af studerende, der forfølger en videregående uddannelse. Begge Bachelor of Arts og Bachelor of Science grader tilbydes afhængigt af den studerendes 's valgte større.

  Hvad er en Bachelor i Music Business? En Bachelor i Musik virksomhed omfatter de mange aspekter af musikindustrien. De, der tilmelder i disse kurser lære en bred vifte af emner relateret til musik og erhvervslivet, som marketing, ledelse, budgettering, juridiske spørgsmål, og digitale medier. Relevant historie musikbranchen også undervist. De indre funktioner i musikindustrien analyseres med henblik på at forstå, hvordan det fungerer i dag, 's verden. Nogle områder af koncentrationer omfatter pladeselskab skabelse, event management, artist management, og forlagsvirksomhed.

  Optjening en Bachelor i Musik Forretning forbereder de studerende til en vellykket karriere ved at udstyre dem med den nødvendige viden og færdigheder af hvordan du navigerer musikindustrien.

  Undervisningen er altid et emne af spørgsmål, når det kommer til at indskrive i et universitet. Omkostninger og gebyrer varierer, fordi der er et væld af verdensomspændende institutioner, der tilbyder en Bachelor i musik Business.

  Kandidater i dette program går på at holde vellykkede stillinger som musik branchefolk. Nogle udvikle deres egne pladeselskaber eller få ansat til at arbejde for de eksisterende. Artist management er en karriere mulighed, mange kandidater tage. Håndtering kunstner indebærer forfremmelse, coaching, booking, og den samlede repræsenterer en musikalsk kunstner. Andre bliver forlag, distributører eller marketingfolk til bands eller pladeselskaber. Alle musik business karriere giver kandidater mulighed for at sætte deres færdigheder og viden til at bruge.

  Hvis du er en potentiel studerende, der ønsker at tjene din Bachelor i Music Business, at det 's klogt at gøre nogle mere fokuseret søgning. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.