Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 25 Bachelor i Neurovidenskab 2023/2024

25 Bachelor Programmer i Neurovidenskab 2023/2024

Oversigt

Studerende, der vælger at forfølge en bachelor i Neurovidenskab indlede kurser, der koncentrerer sig om omfattende instruktion af grundpillerne i moderne neurovidenskab, fra det cellulære systemer niveau. Holding en grad i dette område giver en konkurrencefordel i dette ekstremt krævende område.

&nbsp

Hvad er en bachelor i Neurovidenskab? Det er et program, der udstyrer de studerende med væsentlige principper og færdigheder, som vil forberede dem til at forfølge studier med succes i en række grundlæggende og anvendte fag med en neurovidenskab fokus. Fokus spænder fra kognitive og biologiske videnskaber til bioteknologi og medicin. Deltagerne vil også lære grundlæggende og anvendt viden i almen videnskab, psykologi og biologi. Disse metoder kan omfatte globale temaer, der giver dem mulighed for at styre og kritisk vurdere viden på området.

&nbsp

Begrundelsen for en studerende vælger at tage en bachelor i Neurology programmet er varieret.For eksempel kurser lære en række forskellige begreber, herunder kemi, fysik, psykologi, biologi, datalogi og matematik. Kursusaktiviteter omfatter dybdegående undersøgelser af calculus, sammensætning, cellebiologi og molekylær biologi, psykologi, organisk biologi og organiske kemi klasser.

&nbsp

Omkostninger varierer afhængigt af skolen, og programmet varer typisk mellem tre og fire år. Det er vigtigt, at du forskning programmet for dit valg grundigt for at sikre, at det passer til dine mål.

&nbsp

Kandidater er i høj efterspørgsel for en række stadig mere konkurrencedygtige positioner. Neurovidenskab ekspertise er afgørende i mange karriereveje, såsom akademisk videnskab og medicin. Andre omfatter uddannelse, den offentlige orden, bioteknologi, forlagsvirksomhed, videnskabelig skrivning, filantropi og lov. Nogle kandidater følger karriereforløb i akademisk forskning, uddannelse administration og lægemiddelforskning.Studerende vil udvikle et solidt videnskabeligt fundament, så de kan tjene samfundet på forskellige måder ved at interagere med jævnaldrende, fakultet og branchefolk gennem intensiv læring erfaringer.

&nbsp

Indstillinger er tilgængelige på en lang række nationale og internationale universiteter. Online-programmer er et glimrende valg for personer, der bor i fjerntliggende områder med begrænset adgang til en facilitet. Web-baserede muligheder appellerer til dem, der har brug for en fleksibel tidsplan. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Naturvidenskaber
  • Biologi
  • Neurovidenskab
Studieområde
  • Naturvidenskaber (25)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat